22.9 C
Paşcani
joi, august 5, 2021
22.9 C
Paşcani
joi, august 5, 2021
Array

SALONUL OFERTELOR EDUCATIONALE, LA PASCANI

Zeci de elevi, care abia au terminat scoala generala, au participat astazi la prezentarea ofertelor educationale de la liceele din Pascani si comunele din imprejurimi. Evenimentul a avut loc la Casa Corpului Didactic din municipiu.

„Salonul ofertelor educationale” pentru invatamantul preuniversitar a fost deschis astazi pentru elevii care vor alege la ce liceu vor invata din toamna. De la orele 11:00, a inceput prezentarea scolilor si a locurilor disponibile.
Prima unitate de invatamant a fost Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” din Pascani. Pentru anul scolar 2014-2015, se vor forma 3 clase de a IX-a, cu specializarile, tehnician designer vestimentar si operator tehnica de calcul.

Liceele si-au prezentat si rezultatele obtinute de elevi la diferite olimpiade, activitatile facute in afara orelor de curs si proiectele internationale la care au participat.

Printre elevii care incercau sa isi gaseasca drumul spre viitor, era si Gabriel, un adolescent din Gastesti. S-a hotarat la ce liceu va invata si spera ca va deveni un bun medic.

Ana Maria este din Cozmesti si va alege sa fie eleva din septembrie la Liceul Miron Costin din Pascani. A decis singura, fara ajutorul parintilor, ce va studia in urmatorii patru ani.
Mentionam ca la prezentare au participat licee din Pascani si din comunele din imprejurimi.
(Liceul Tehnologic Stolniceni-Prajescu, Liceul Teoretic din Halaucesti, Liceul Tehnologic Mihai Busuioc, Colegiul National Mihail Sadoveanu, Liceul Teoretic „Miron Costin”, Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga”, Colegiul Tehnic de Cai Ferate Unirea si Centrul de Studii Stefan cel Mare Pascani. )

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.9 ° C
27.2 °
18.7 °
41 %
5.4kmh
46 %
joi
23 °
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
32 °
lun
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI