More

  SALONUL OFERTELOR EDUCATIONALE, LA PASCANI

  Array

  Zeci de elevi, care abia au terminat scoala generala, au participat astazi la prezentarea ofertelor educationale de la liceele din Pascani si comunele din imprejurimi. Evenimentul a avut loc la Casa Corpului Didactic din municipiu.

  „Salonul ofertelor educationale” pentru invatamantul preuniversitar a fost deschis astazi pentru elevii care vor alege la ce liceu vor invata din toamna. De la orele 11:00, a inceput prezentarea scolilor si a locurilor disponibile.
  Prima unitate de invatamant a fost Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” din Pascani. Pentru anul scolar 2014-2015, se vor forma 3 clase de a IX-a, cu specializarile, tehnician designer vestimentar si operator tehnica de calcul.

  Liceele si-au prezentat si rezultatele obtinute de elevi la diferite olimpiade, activitatile facute in afara orelor de curs si proiectele internationale la care au participat.

  Printre elevii care incercau sa isi gaseasca drumul spre viitor, era si Gabriel, un adolescent din Gastesti. S-a hotarat la ce liceu va invata si spera ca va deveni un bun medic.

  Ana Maria este din Cozmesti si va alege sa fie eleva din septembrie la Liceul Miron Costin din Pascani. A decis singura, fara ajutorul parintilor, ce va studia in urmatorii patru ani.
  Mentionam ca la prezentare au participat licee din Pascani si din comunele din imprejurimi.
  (Liceul Tehnologic Stolniceni-Prajescu, Liceul Teoretic din Halaucesti, Liceul Tehnologic Mihai Busuioc, Colegiul National Mihail Sadoveanu, Liceul Teoretic „Miron Costin”, Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga”, Colegiul Tehnic de Cai Ferate Unirea si Centrul de Studii Stefan cel Mare Pascani. )

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbii

  COMUNICAT: În vederea remedierii unei pierderi la conducta de aducțiune Moțca Pașcani de 600 mm diametru, apărută în zona Hanul Ancuței, ApaVital se află...

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI