elefant.ro
More

  Salonul Ofertelor Educaţionale 2020 se va desfasura online

  În acest an școlar Salonul Ofertelor Educaţionale se va desfășura în perioada 27- 29 mai și va avea un format inedit, virtual. Organizatorii, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, în colaborare cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Iaşi, îşi propun să ofere un context favorabil unei decizii optime în alegerea traseului educațional pentru elevii claselor a VIII-a.

  Maratonul virtual va cuprinde următoarele evenimente:

  📌27 mai 2020, orele 9.00
  ✔️Lansarea Galeriei virtuale de promovare a unităților de învăţământ liceal și profesional; vizualizarea galeriei virtuale se va face accesând http://www.cjrae-iasi.ro/noutati/avanpremiera-pentru-cariera; informațiile vor rămâne la dispoziția beneficiarilor și după finalizarea evenimentului.
  ✔️Lansarea Caravanei virtuale a meseriilor din învățământul profesional dual; vizualizarea se va face accesând http://www.cjrae-iasi.ro/noutati/avanpremiera-pentru-cariera; informațiile vor rămâne la dispoziția beneficiarilor și după finalizarea evenimentului.

  📌27 – 29 mai 2020
  ✔️Webinarii pentru elevi susținute de specialiști, profesori consilieri școlari, pe următoarele 5 teme: Povestea unui succes; Pregătit pentru schimbare!; Cum aleg liceul potrivit pentru mine?; Harta carierei; La ce sunt bun, la ce aș putea fi mai bun?
  Activitătile se vor desfășura conform unui grafic ce va fi afișat pe site-ul http://www.cjrae-iasi.ro/noutati/avanpremiera-pentru-cariera; pentru participarea la webinar se va accesa link-ul aferent temei alese din lista webinariilor pentru elevi.
  ✔️Webinarii pentru părinți susținute de specialiști, profesori consilieri școlari, pe temele: Părintele – antrenor pentru succes!; Cum îmi ajut copilul să aleagă liceul potrivit pentru el?
  Activitățile se vor desfășura conform unui grafic ce va fi afișat pe site-ul http://www.cjrae-iasi.ro/noutati/avanpremiera-pentru-cariera, pentru participarea la webinar se va accesa link-ul aferent temei alese din lista webinariilor pentru părinți.

  Toate informațiile vor fi accesibile pe site-ul CJRAE Iași http://www.cjrae-iasi.ro, secțiunea Avanpremieră pentru carieră.

  sursa Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Iași

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Medic, despre faptul că tot mai mulţi români sunt afectaţi de diabet: „Există un cult al mâncării bogate”

  Peste 10% din populaţia României suferă de diabet, arată cele mai recente statistici, însă, în realitate, cifrele sunt mai mari, susţin specialiştii. Un motiv...

  Eleva premiantă care creează roboţi şi le predă copiilor informatică. Este autoare a mai multor programe de învăţare

  Alina Duca, o elevă de liceu din Paşcani, a câştigat trei ani la rând concursul naţional de matematică „Nicu Şerban“, iar acum se pregăteşte...

  Povestea unor meserii rare. Restauratorii, „vindecatorii” obiectelor de cultura

  O fosta vitriniera si o fosta supraveghetoare a salilor de expozitii din cadrul Muzeului Judetean Giurgiu s-au reprofilat si au devenit doua dintre cele...

  Opinii