27.1 C
Paşcani
luni, august 8, 2022

Salonul Ofertelor Educaţionale 2020 se va desfasura online

În acest an școlar Salonul Ofertelor Educaţionale se va desfășura în perioada 27- 29 mai și va avea un format inedit, virtual. Organizatorii, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, în colaborare cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Iaşi, îşi propun să ofere un context favorabil unei decizii optime în alegerea traseului educațional pentru elevii claselor a VIII-a.

Maratonul virtual va cuprinde următoarele evenimente:

?27 mai 2020, orele 9.00
✔️Lansarea Galeriei virtuale de promovare a unităților de învăţământ liceal și profesional; vizualizarea galeriei virtuale se va face accesând http://www.cjrae-iasi.ro/noutati/avanpremiera-pentru-cariera; informațiile vor rămâne la dispoziția beneficiarilor și după finalizarea evenimentului.
✔️Lansarea Caravanei virtuale a meseriilor din învățământul profesional dual; vizualizarea se va face accesând http://www.cjrae-iasi.ro/noutati/avanpremiera-pentru-cariera; informațiile vor rămâne la dispoziția beneficiarilor și după finalizarea evenimentului.

?27 – 29 mai 2020
✔️Webinarii pentru elevi susținute de specialiști, profesori consilieri școlari, pe următoarele 5 teme: Povestea unui succes; Pregătit pentru schimbare!; Cum aleg liceul potrivit pentru mine?; Harta carierei; La ce sunt bun, la ce aș putea fi mai bun?
Activitătile se vor desfășura conform unui grafic ce va fi afișat pe site-ul http://www.cjrae-iasi.ro/noutati/avanpremiera-pentru-cariera; pentru participarea la webinar se va accesa link-ul aferent temei alese din lista webinariilor pentru elevi.
✔️Webinarii pentru părinți susținute de specialiști, profesori consilieri școlari, pe temele: Părintele – antrenor pentru succes!; Cum îmi ajut copilul să aleagă liceul potrivit pentru el?
Activitățile se vor desfășura conform unui grafic ce va fi afișat pe site-ul http://www.cjrae-iasi.ro/noutati/avanpremiera-pentru-cariera, pentru participarea la webinar se va accesa link-ul aferent temei alese din lista webinariilor pentru părinți.

Toate informațiile vor fi accesibile pe site-ul CJRAE Iași http://www.cjrae-iasi.ro, secțiunea Avanpremieră pentru carieră.

sursa Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Iași

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow