More

  Salciile de pe insuliță tăiate!

  Salciile de pe insuliță tăiate!

  După zeci de ani de când salciile de pe insulița Peștișorul au ținut umbră îndrăgostiților și nu numai, acestea au fost astăzi doborâte de muncitorii de la Serviciul de Gospodărie Comunală din Pașcani. Cu drujbe și multă răbdare, copacii au fost puși la pământ urmând ca aceștia să fie dați pentru lemne de foc familiilor care au nevoie. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT! 

   Putrezite și măcinate mai ales în interior, salciile de pe insulița Peștișorul au fost astăzi tăiate. Înainte de asta, copacii au fost marcați de către specialiști de la Iași, care au verificat starea lor.

  S-a recurs la această măsură din cauza că arborii prezentau un pericol pentru cetățeni, spun reprezentanții Primăriei Pașcani. Ei amintesc și de faptul că în urma furtunilor, mai multe ramuri au fost rupte de vântul puternic.

  Cu lemnele obținute din tăierea lor, se vor dona familiilor nevoiașe care au făcut o solicitare la Ghișeul Unic.

  Administrația locală promite că locul nu va rămâne fără copaci, în viitorul apropiat urmând a se decide ce arbori să fie sădiți.

  Amintim că în această perioadă au loc lucrări la rețelele de apă dar și la asflatare pe strada Gării, iar apa din lac a fost scoasă, bazinul fiind curățat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet