14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023

Salciile de pe insuliță tăiate!

Salciile de pe insuliță tăiate!

După zeci de ani de când salciile de pe insulița Peștișorul au ținut umbră îndrăgostiților și nu numai, acestea au fost astăzi doborâte de muncitorii de la Serviciul de Gospodărie Comunală din Pașcani. Cu drujbe și multă răbdare, copacii au fost puși la pământ urmând ca aceștia să fie dați pentru lemne de foc familiilor care au nevoie. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT! 

 Putrezite și măcinate mai ales în interior, salciile de pe insulița Peștișorul au fost astăzi tăiate. Înainte de asta, copacii au fost marcați de către specialiști de la Iași, care au verificat starea lor.

S-a recurs la această măsură din cauza că arborii prezentau un pericol pentru cetățeni, spun reprezentanții Primăriei Pașcani. Ei amintesc și de faptul că în urma furtunilor, mai multe ramuri au fost rupte de vântul puternic.

Cu lemnele obținute din tăierea lor, se vor dona familiilor nevoiașe care au făcut o solicitare la Ghișeul Unic.

Administrația locală promite că locul nu va rămâne fără copaci, în viitorul apropiat urmând a se decide ce arbori să fie sădiți.

Amintim că în această perioadă au loc lucrări la rețelele de apă dar și la asflatare pe strada Gării, iar apa din lac a fost scoasă, bazinul fiind curățat.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow