23 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022
Array

Salcâm care deranja doborât de către muncitori şi o macara

- Advertisement -

Un copac înalt de peste 20 de metri a dat bătăi de cap muncitorilor de la Serviciul de Gosapodarie Comunală din Paşcani. Pentru a fi pus la pământ, a fost nevoie de o macara şi indicaţii precise din partea oamenilor pentru a nu se întâmplă vreo nenorocire.

salcam taiat 2

Un salcâm falnic şi frumos a fost doborât astăzi de către o echipa de muncitori din cadrul Serviciului de Gospodarie Comunală din Paşcani la solicitarea unui cetăţean care locuieşte la unul din blocurile situate pe strada Cronicar Neculce, pe motiv că îi bătea în geam şi că în timp ar fi stricat acoperişul blocului.

Copacul înalt de peste 20 de metri a fost tăiat şi doborât cu greu de către muncitori. Pentru a nu se întâmplă vreo nenorocire, maşinile parcate în zonă au fost scoase de acolo, salcâmul fiind pus la pământ de către o macara, la îndrumările muncitorilor.

salcam taiat 1

Circulaţia în zonă a fost închisă. Câţiva bătrâni care locuiesc în apropiere spun că acesta nu trebuia tăiat tot ci doar câteva crengi care deranjau.

Pentru ca un copac de pe domeniul public să fie tăiat, păşcănenii trebuie să facă solicitări la sediul Primăriei din Paşcani.

Reprezentanţii administrației locale precizează că materialul lemnos va fi dus la staţia Raizer şi va fi dat familiilor nevoiaşe din Municipiu care solicită acest lucru.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow