More

  Salcâm care deranja doborât de către muncitori şi o macara

  Array

  Un copac înalt de peste 20 de metri a dat bătăi de cap muncitorilor de la Serviciul de Gosapodarie Comunală din Paşcani. Pentru a fi pus la pământ, a fost nevoie de o macara şi indicaţii precise din partea oamenilor pentru a nu se întâmplă vreo nenorocire.

  salcam taiat 2

  Un salcâm falnic şi frumos a fost doborât astăzi de către o echipa de muncitori din cadrul Serviciului de Gospodarie Comunală din Paşcani la solicitarea unui cetăţean care locuieşte la unul din blocurile situate pe strada Cronicar Neculce, pe motiv că îi bătea în geam şi că în timp ar fi stricat acoperişul blocului.

  Copacul înalt de peste 20 de metri a fost tăiat şi doborât cu greu de către muncitori. Pentru a nu se întâmplă vreo nenorocire, maşinile parcate în zonă au fost scoase de acolo, salcâmul fiind pus la pământ de către o macara, la îndrumările muncitorilor.

  salcam taiat 1

  Circulaţia în zonă a fost închisă. Câţiva bătrâni care locuiesc în apropiere spun că acesta nu trebuia tăiat tot ci doar câteva crengi care deranjau.

  Pentru ca un copac de pe domeniul public să fie tăiat, păşcănenii trebuie să facă solicitări la sediul Primăriei din Paşcani.

  Reprezentanţii administrației locale precizează că materialul lemnos va fi dus la staţia Raizer şi va fi dat familiilor nevoiaşe din Municipiu care solicită acest lucru.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI