17 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Salarii nesimtite la Primaria Valea Seaca. Secretarul incaseaza mai mult ca presedintele. Spor de vatamare din cauza telefonului si calculatorului DOC

nistor valeriu

Primaria Valea Seaca a devenit raiul functionarilor cu salarii nesimtite. In timp ce bugetul local abia ajunge pentru cheltuielile zilnice si nu sunt bani suficienti pentru investitii si ajutoare sociale, unii salariati ai insitutitiei incaseaza venituri lunare care i-ar face invidiosi si pe directorii firmelor private. In capul listei se afla chiar secretarul unitatii, Valeriu Nistor. El incaseaza lunar un salariu brut de 7383 de lei cu peste 600 lei mai mult decat indemnizatia presedintelui Romaniei. Secretarul motiveaza ca pe langa salariul de baza incaseaza un spor de peste 60% pentru derularea unui proiect European.
Pe locul doi se afla Felicia Andronache, inspector principal la aceeasi primarie. Ea incaseaza lunar un salariu brut de 5106 lei.
Pe aceeasi lista se afla si fostul director al Oficiului Prefectural Pascani, Catalin Rusu. El incaseaza lunar suma de 3519 lei ca inspector social. Alte doi functionari primesc salarii de peste 3500 de lei, Viorica Stefan si Cocuta Doroftei. Interesant este ca 15% din aceste salarii reprezinta sporul de conditii vatamatoare de munca si este incasat de noua functionari din primarie. Secretarul primariei a dat o explicatie halucinanta: banii sunt incasati de cei care sunt afectati de calculatoare si antenele de la telefoane.
Mentionam ca secretarul Municipiului Pascani incaseaza un salariu lunar de aproape 6000 de lei conform ultimei declaratii de avere indemnizatia neta a presedintelui Romaniei era de 6706 lei pe luna, in anul 2014.

20150312_113435

Alte articole

Mobilizare pentru reîmpădurirea zăvoiului din Verșeni

Administratia locala din comuna Miroslovesti continua impadurirea zavoiului din...

Au fost aprobate bursele pentru elevi la Târgu Frumos

Legislativul local din orașul Târgu Frumos a aprobat numărul...

Legislativul pascanean, sedinta cu 18 proiecte

Legislativul pascanean se reuneste in sedinta ordinara pe 30...

Cardurile pentru alimente vor fi încărcate mai repede, înainte de Paște

Beneficiarii voucherelor pentru alimente vor primi cea de-a doua...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow