23.7 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Salarii mărite pentru angajaţii RAGCL Paşcani

- Advertisement -

Angajatii RAGCL vor primi salarii mai mari incepand din luna februarie. Conducerea societatii a anuntat ca va gasi solutii pentru aceasta majorare, dupa ce salariul minim pe economie a trecut de la 1.250 de lei la 1.450 de lei, potrivit legii. Se vor face lucrari suplimentare sau se vor lua alte masuri pentru a asigura fondul necesar.

 

Aproape 90 de angajati ai societatii de termoficare din Pascani vor avea salarii mai mari, din luna februarie. Odata cu cresterea salariului minim pe economie, directorul Gelu Nedelcu, a precizat ca aceasta modificare se va aplica si in cadrul firmei. Doar 65 de muncitori au deocamdata salariul minim, insa pentru a nu crea neintelegeri, aproape toti angajatii vor avea parte de mariri.

 

Fondul de salarii doar pentru luna februarie va creste cu 12.7 % fata de luna ianuarie, un impact destul de mare pentru bugetul firmei. In aceste conditii, conducerea cauta solutii pentru acoperirea noilor cheltuieli. Mai exact, banii necesari vor putea veni din lucrari suplimentare pentru bransamente individuale la blocuri si societati sau optimizarea fortei de munca existente.

 

Mentionam ca fondul de salarii la societatea de termoficare a ajuns anul trecut la circa 2.7 milioane de lei, iar anul acesta ar putea sa treaca peste 3 milioane de lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow