More

  Salarii mai mari la Primăria Paşcani. Vezi cat vor incasa primarul, vicperimarul si functionarii publici

  Array

  S-au încheiat negocierile între reprezentanţii Primăriei Paşcani şi angajaţii instituţiei privind noile drepturi salariale conform Legii 153 din 28 iunie 2017. În urma dezbaterilor au fost stabilite noile salarii de bază atât pentru funcţionarii publici cât şi pentru personalul contractual, între limitele minime şi cele maxime prevăzute de lege. Ele urmeaza să fie aprobate şi de Consiliul Local, în şedinţă programată pe 31 iulie de la ora 10.00.
  Conform proiectului de hotărâre primarul Dumitru Pantazi ar urma să aibă o indemnizaţie lunară brută de 9425 lei cu aproape o treime mai mare decât până acum. Şi viceprimarita Gabriela Nedelcu va încasa o indemnizaţie mai mare de 7975 lei iar secretara Irina Jitaru va avea un salariu lunar de 7024 lei. Urmează directorii cu 7022 lei şi şefii de servicii cu 5148 lei.
  Noile salarii ar urma să intre în vigoare de la 1 iulie 2017. Ele sunt valabile până la sfârşitul anului când vor urma alte negocieri pentru anul viitor. Primăria se plânge că nu sunt bani suficienţi şi că trebuie modificat bugetul anual de venituri şi cheltuieli. De asemenea din 2018 funcţionarii instituţiei ar urma să primească şi tichetele pentru vacanţă în valoare de 1450 lei fiecare.
  Conform noilor grile de salarizare nu toţi funcţionarii Primăriei vor avea salariile mărite. Mai ales cei de la Serviciul de Finanţe Locale vor încasa mai puţin decât până acum, în urma ierarhizării funcţiilor iar în cele mai multe cazuri majorările sunt nesemnificative.

  Pr.-HCL-stabilire-salarii-Primaria-Pascani(1) by orizontul pascani on Scribd

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet