18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Salariaţi noi la Primăria Paşcani. Astăzi au fost afişate rezultatele

Posturile vacante de la cele mai sensibile servicii din cadrul primăriei Paşcani au fost în sfârşit ocupate. Probele concursului au avut loc în zilele de joi şi luni, scris şi interviu. După aceste evaluări, consilieri la Patrimoniu şi Contracte sunt Emanuel Costescu şi Gheorghe Coteţ Chiperi.

Astăzi a avut loc ultima proba pentru ocuparea a două locuri de muncă disponibile în cadrul Compartimentului Patrimoniu şi Contracte din incinta Primăriei Municipiului Paşcani.

În urma susţinerii probelor concursului – selecţie dosare, scris şi interviu a fost admis Emanuel Marian Costescu cu puncatjul final de 185,67 şi Gheorghe Coteţ Chiperi cu 138 puncte.

Ceilalţi doi candicati sunt Ciprian Covrig Constantin care a obţinut 129,67, fiind respins şi Văideanu Carmen Eleonora cu un punctaj de 32. Aceasta nu s-a prezentat la interviu.

Menţionăm că mai este disponibil un post în acelaşi Compatiment. Este vorba despre consilier juridic, clasa I, grad profesional principal însă nu a fost depus nici un dosar de înscriere.

Consilier, Clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Patrimoniu și Contracte:

Nr.Crt. Numele și prenumele candidatului Rezultatul Selecției de dosare Punctaj proba scrisă Punctaj interviu Punctaj Final Rezultatul selecției
1 Costescu Emanuel Marian Admis 99 86,67 185,67 Admis
2 Covrig Ciprian Constantin Admis 65 64,67 129,67 Respins

 

Inspector, clasa I, grad profesional principal din cadrul Compartimentului Patrimoniu și Contracte:

Nr.Crt. Numele și prenumele candidatului Rezultatul Selecției de dosare Punctaj proba scrisă Punctaj interviu Punctaj Final Rezultatul selecției
1 Coteț Chiperi Gheorghe Admis 52 86 138 Admis
2 Văideanu Carmen Eleonora Admis 32 32 Respins

 

Alte articole