More

  Sala plină la spectacolul „Bani din cer”

  Array

  „Bani din cer” la Casa de Cultură din Paşcani. Piesa de teatru jucată de actorii de la Botoşani a făcut ca sala de spectacole a instituţiei să fie plină. Ba chiar mai mult, solicitările de participare din partea păşcănenilor au fost aproape duble faţă de câte locuri sunt în sală, şi pentu că intrarea a fost liberă dar şi pentru că a fost o pauză de câteva luni de lipsă a jocului actoricesc a profesioniştilor.

  teatru bani din cer
  Piesa de teatru „Bani din cer” cu actori de la Teatru „Mihai Eminescu” din Botoşani a umplut sala de spectacole a Casei de Cultură „Mihail Sadovenu” aseară, 12 noiembrie. Păşcănenii dornici de a participa la spectacol au apreciat jocul actoricesc cu aplauze.

  “Bani din cer” a dramaturgului englez Ray Cooney este o piesă de teatru spumoasă cu răsturnări de situaţii, comic de limbaj şi toate ingredientele specifice genului.

  Accesul la piesa de teatru s-a făcut pe bază de invitaţie, iar în sală au fost spectatori de toate vârstele, de la elevi, studenţi, profesori, medici sau pensionari. Evenimentul a făcut parte din cadrul programului „Luna culturii”, respectiv sărbătorirea scriitorului păşcănean Mihail Sadoveanu.

  Chiar dacă dorinţa pășcănenilor a fost mai mare pentru a urmări piesa de teatru, numărul spectatorilor a fost limitat la 300.

  Amintim că actorii care au jucat în piesa „Bani din cer” sunt Daniela Bucătaru în rolul lui Jean, Sorin Ciofu – Henry, Alexandru Dobyniuc – Bill, Gheorghe Frunză – Davenport, Petronela Chiribuță – Betty, Vlad Volf – Vic, Vali Popa – Slater, Petruţ Butuman – un trecător, în regia lui Alexandru Vasilache şi scenografie Mihai Pastramagiu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI