18.5 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022
Array

Sala plină la spectacolul „Bani din cer”

- Advertisement -

„Bani din cer” la Casa de Cultură din Paşcani. Piesa de teatru jucată de actorii de la Botoşani a făcut ca sala de spectacole a instituţiei să fie plină. Ba chiar mai mult, solicitările de participare din partea păşcănenilor au fost aproape duble faţă de câte locuri sunt în sală, şi pentu că intrarea a fost liberă dar şi pentru că a fost o pauză de câteva luni de lipsă a jocului actoricesc a profesioniştilor.

teatru bani din cer
Piesa de teatru „Bani din cer” cu actori de la Teatru „Mihai Eminescu” din Botoşani a umplut sala de spectacole a Casei de Cultură „Mihail Sadovenu” aseară, 12 noiembrie. Păşcănenii dornici de a participa la spectacol au apreciat jocul actoricesc cu aplauze.

“Bani din cer” a dramaturgului englez Ray Cooney este o piesă de teatru spumoasă cu răsturnări de situaţii, comic de limbaj şi toate ingredientele specifice genului.

Accesul la piesa de teatru s-a făcut pe bază de invitaţie, iar în sală au fost spectatori de toate vârstele, de la elevi, studenţi, profesori, medici sau pensionari. Evenimentul a făcut parte din cadrul programului „Luna culturii”, respectiv sărbătorirea scriitorului păşcănean Mihail Sadoveanu.

Chiar dacă dorinţa pășcănenilor a fost mai mare pentru a urmări piesa de teatru, numărul spectatorilor a fost limitat la 300.

Amintim că actorii care au jucat în piesa „Bani din cer” sunt Daniela Bucătaru în rolul lui Jean, Sorin Ciofu – Henry, Alexandru Dobyniuc – Bill, Gheorghe Frunză – Davenport, Petronela Chiribuță – Betty, Vlad Volf – Vic, Vali Popa – Slater, Petruţ Butuman – un trecător, în regia lui Alexandru Vasilache şi scenografie Mihai Pastramagiu.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow