24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Sala plină la prima piesă de teatru din acest sezon la Pașcani

Sala plină la prima piesă de teatru din acest sezon la Pașcani

“Tu ești Dumnezeul meu!” a umplut sala de spectacole a Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din Pașcani, în seara zilei de marți. Pe parcursul a aproape o oră și jumătate, actorii de la teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani au făcut ca publicul să nu-și piardă interesul și au fost acaparați de prestația actorilor ce au intrat în pielea personajelor. Ba mai mult, au fost și momente de conversație între ei și public.

Public nesperat de mare la prima piesă de teatru din acest sezon la Casa de Cultură din Pașcani. Spectacolul a început la ora 18.30, iar pășcănenii au urmărit cu sufletul la gură deznodământul piesei „Tu eşti Dumnezeul meu”. Aceasta prezintă o poveste de iubire puţin obişnuită cu profunde implicaţii spirituale, o lecţie dură despre iubirea necondiţionată şi natura umană.

Spectacolul a fost montat de regizorul ucrainean Ludmila Skripka, cunoscut în special în zona est-europeană. “Tu eşti Dumnezeul Meu” prezintă povestea cu accente lirice dintre Greg, un funcţionar adâncit în rutină şi o căţeluşă, Silvia, salvată pe aleeile unui parc de o haită dezlănţuită. Între om şi animal se creează o legătură spirituală specială, o iubire necondiţionată care le schimbă vieţilor, lor dar şi celor din jur. Ca orice poveste de iubire, este dramatică şi suferă din cauza opacităţii spirituale a celor din jur, a celor care nu au descoperit încă această formă de ataşament. Silvia nu este acceptată de Kate soţia lui Greg, care la rândul său este considerat nebun de legat din cauza ataşamentului său faţă de căţeluşa adoptată.

Spectacolul ”Tu eşti Dumnezeul Meu” este adaptat după textul dramatic ”Silvya” scris de Albert Ramsdell Gurney Jr.

Regia artistica: Ludmila Skripka, Scenografia: Natalie Tarasenko, Coregrafia: Victoria Bucun, Asistent regie: Gheorghe Frunza. Distributie: Silvia – Gina Patrascu – Zamfirache, Greg – Bogdan Muncaciu, Kate – Silvia Raileanu, Tom – Gheorghe Frunza, Phillis – Irina Mititelu, Leslie – Gheorghe Frunza, Roki – Razvan Amitroaei

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow