More

  Sala de sport modernizată și reparată, la o școală din Pașcani

  Array

  Una dintre cele mai folosite săli de sport de la școlile din Pașcani a fost modernizată și renovată. Este vorba despre Liceul Teoretic “Miron Costin”, școala unde învață cei mai mulți elevi. Aici a fost schimbat parchetul dar s-au făcut și alte îmbunătățiri, totul pe cheltuiala școlii, din fonduri proprii.

  Peste 1.500 de copii, de la clasa zero până la cei în ultimul an de liceu alături de profesori fac orele de educație fizică și sport într-o sală recent modernizată și reparată. Costul lucrărilor au fost suportate cu bani din fonduri proprii, de câțiva zeci de mii de lei.

  Aici a fost scos parchetul și înlocuit pardoseală de tip tarkett, puse coșuri de baschet, fileuri pentru volei și alte mici reparații curente, necesare pentru o bună desfășurare a orelor de curs.

  Lucrările au început în toamna anului trecut, pe o perioadă de trei luni de zile, timp în care elevii au făcut orele în aer liber dat fiind că vremea de afară a permis.

  Amintim că Liceul “Miron Costin” din Pașcani a fost printre primele școli care a avut sală de sport integrată, ea fiind construită în anul 1992, iar de atunci nu au mai fost făcute modificări și reparații majore.

  Sala de sport a școlii găzduiește și spectacole sau târguri, evenimente organizate de elevii și profesorii care învață și predau aici.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet