19.1 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022
Array

Sala de sport deschisă, chiar dacă nu are autorizaţie de securitate la incendiu

- Advertisement -

Sala de sport de la stadionul municipal din Paşcani a fost redeschisa, începând de astăzi. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Primăriei în urma unui control al inspectorilor de la ISU. S-a constatat că sala nu are nevoie de autorizaţie de securitate la incendiu deoarece capacitatea ei este sub 200 de locuri.
Cu sau fără autorizaţie, clădirea trebuie să respecte o serie de condiţii pentru prevenirea şi stingerea incendiilor. Purtătorul de cuvânt al instituţiei spune că acolo se găsesc dotările necesare şic a documentaţia PSI a fost deja avizata.
Sala de sport este folosită mai mult pentru antrenamentele sportivilor de la Clubul CSM Paşcani iar tribuna are 153 de locuri. Investiţia a fost dată în folosinţă în anul 2011, cu fonduri de la bugetul de stat, dar nici acum nu a fost făcută recepţia finală din cauza unor lucrări de sistematizare din împrejurimi. Ea a fost închisă acum câteva zile de frica controalelor inspectorilor de la ISU, în urma tragicului eveniment de la clubul Colectiv din capitală.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow