30.2 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
30.2 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021

Sala de sport de dimensiuni olimpice, inaugurata la Targu Frumos

În orașul Târgu Frumos a început sărbătoarea. Cu ocazia împlinirii a 570 de ani de atestare documentară, vineri, 5 octombrie, au avut loc mai multe evenimente importante pentru comunitate. Primul dintre ele a fost inaugurarea unei săli de sport de dimensiuni olimpice, din spatele Liceului Teoretic Ion Neculce, de pe strada Cuza Vodă. Momentul tăierii panglicii de către autorități a fost aplaudat intens de elevi.

Festivitatea a început cu imnul României, care a răsunat în noua sala de sport si cu o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoți.

Apoi, au urmat discursurile oficialităților locale, primarul, Ionel Vatamanu si directorul liceului, Sergiu Enea, autorităților județene, președintele Consiliului Județean Iași, Marcel Popa, precum și ale parlamentarilor, printre care deputatul, Camelia Gavrilă, senatorul, Vasile Toma si altii.

Festivitatea de inaugurare a sălii de sport s-a încheiat cu o demonstrație de arte marțiale, aplaudă de elevii liceului.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
30.2 ° C
30.2 °
30.2 °
50 %
2.2kmh
53 %
mie
23 °
joi
35 °
vin
30 °
sâm
34 °
Dum
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI