5.7 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

Rezultate bune pentru sahistii pascaneni la “Cupa Orasului Bicaz”

12 şahişti păşcăneni au participat la sfârşitul săptămânii trecute la un concurs naţional de şah, ce a avut loc la Bicaz. A fost o concurenţă acerbă, datorită numărului mare de jucători, atât din ţară cât şi din străinătate. Printre câştigători se numără şi câţiva sportivi păşcăneni.

Iubitorii sportului minţii s-au întrecut într-o competiţie grea, la Bicaz. În perioada 16-19 martie, la Casa de Cultură din oraş, a avut loc “Festivalul PRO LOGOS – Cupa Oraşului Bicaz”, ediţia a VIII-a. Au fost 136 de participanţi din Grecia, Republica Moldova şi de la 30 de cluburi din România. De asemenea, au fost prezenţi mai mulţi maeştri naţionali şi internaţionali, printre care fostul campion naţional Andrei Istratescu.
De la Paşcani au participat 12 persoane, atât tineri, cât şi adulţi iar unii dintre eu au reuşit să încheie concursul pe locuri fruntaşe.
De la Clubul Sportiv municipal Paşcani, Rangu Daniel a obţinut locul doi la concursul de dezlegări şi s-a clasat pe locul 11 la categoria ELO 1201-1400. De la acelaşi club Vasile Turcu s-a clasat pe locul 5 la categoria următoare.

De la Clubul Minerva din Paşcani, Vlad Cojocaru s-a clasat pe locul 10 la categoria ELO 1201-1400 iar Mirela Nită pe locul şase la categoria 1401 – 1600.
La aceiaşi competiţie pascaneanul Cătălin Cojocaru a obţinut locul 2 la  categoria ELO 1001.
Sistemul de joc a fost open elveţian, în şapte runde, fiecare a câte maxim 3 ore.
Menţionăm că evenimentul a fost organizat de Clubul de Şah Bicaz, în parteneriat cu Primăria Oraşului Bicaz şi CS PRO LOGOS.

1
2
3

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primarul si consilierii PNL-Pro Romania, reclamati la DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Pascani si consilierii locali din PNL si Pro Romania au fost reclamati la DNA si...

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de...

Bataie de joc la adresa unor societati comerciale. Conditii si probleme in plus pentru obtinerea acordului de functionare

Situatie confuza la Primaria Pascani privind eliberarea Acordului de Functionare pentru unele societati care isi desfasoara activitatea...

Pascaniul cauta teren pentru o noua cresa. Primarul a propus sa fie construita pe terenul alocat pentru doua blocuri ANL

Administratia locala din Pascani vrea sa construiasca o noua cresa, dar nu stie unde. Investitia ar urma...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI