Sahiști pășcăneni la concursul internațional de șah de la Bicaz. Vezi rezultatele

Sahiști pășcăneni la concursul internațional de șah de la Bicaz

Competiție internațională de șah zilele trecute la Bicaz. Și de la Pașcani au participat sportivi ce au reușit să se claseze pe locuri bune dat fiind participarea unor maeștri într-ale acestui sport. Evenimentul organizat de primăria din localitate a adunat în cele trei zile participanți din Grecia și Republica Moldova, numărul lor depășind o sută. La final, cei mai buni au primit premii în bani, însă fiecare participant a primit diplomă.

Avem șahiști buni în Pașcani. Cele două cluburi, CSM și Minerva, au mers cu 7 jucători la Cupa internațională de șah ce s-a desfășurat în week-endul trecut la Bicaz. După mai multe partide disputate, pășcănenii s-au clasat pe poziții bune, dat fiind valoarea jucătorilor prezenți la eveniment.

De la Clubul Minerva au participat la acest concurs trei juniori și un senior.

De la Clubul de Șah „Minerva” Pașcani a participat la acest concurs, cu un număr de trei juniori și un senior, care au avut un comportament onorabil, având în vedere valoarea jucătorilor.  Punctajul acumulat de jucătorii noștri este următorul: Cojocaru Vlad 3,5 puncte, Berigoi Any-Mary 3 puncte și s-a clasat pe locul 4 la categoria ELO1001, Niță Andrei Ioan 3 puncte, clasându-se pe locul 5 la categoria ELO 1200 si Berigoi Marieta care a acumulat 2 puncte. Felicit jucătorii noștri și le mulțumesc că au avut curajul să participe la un asemenea concurs!” a precizat Vasile Niță, antrenorul jucătorilor.

Trei din cei 118 concurenți veniți din toată România, Republica Moldova și Grecia au fost și de la CSM. Este vorba despre Bogdan Sava, Daniel Rangu si Eric Tatarusanu. La finalul competitiei cel mai bun rezultat l-a obtinut Daniel Rangu care cu cele 4,5 puncte a reusit sa se claseze pe locul IV la categoria de ELO 1401-1600. Sava Bogdan a reușit locul 18 la general cu 4,5 puncte si Eric Tatarusanu locul 7 cu 2,5 puncte la categoria de ELO 1002-1200.

Evenimentul a avut loc în zilele 8 – 11 martie. Fiecare participant a obținut diplome.

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow