11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

SAHIST SCLIPITOR GASIT MORT IN CASA

Descoperire socanta astazi la Pascani. Un tanar de 35 de ani a fost gasit mort in locuinta. Tragedia s-a intamplat la blocul P9 din zona Deal a orasului. Unul dintre vecini a facut groaznica descoperire, ingrijorat ca de cateva zile nu l-a mai vazut prin bloc. Tot el a sunat la 112 pentru a anunta nenorocirea.
Pascaneanul decedat este Codrin Apostolovici, cunoscut pentru pasiunea sa la sah. Dupa ce si-a pierdut locul de munca el a inceput sa sufere de boli psihice. Locuia singur intr-o garsoniera si nu avea curent sau gaz. Cunoscutii il ajutau si ii mai dadeau de mancare sau bani. Insa, in ultima vreme a refuzat sa mai primeasca ajutor.
La fata locului au ajuns echipaje de politie si de la ambulanta, iar medicul a constatat decesul.
Criminalistii ajunsi la fata locului au cercetat locuinta barbatului si corpul neinsufletit, care va fi transportat la Institutul de Medicina Legala Iasi.
Mentionam ca singura ruda a tanarului este o matusa, care locuieste la Bucuresti. Vecinii au sunat-o sa ii transmita vestea rea si sa stabileasca detalii legate de inmormantare. Femeia a spus ca nu are bani sa suporte aceste cheltuieli, astfel ca cel mai probabil Primaria Pascani se va ocupa de acest caz.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow