17.3 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Sah la conducerile de la apa si termoficare. Primarul Pantazi vrea sa ii schimbe pe directorii care stiu doar sa cheltuie bani

Atac fara precedent la adresa conducerilor de la RAGCL si Prest Serv Apa SA Pascani din partea primarului Dumitru Pantazi. Satul sa achite datorii nejustificate, uimit de haosul financiar de la cele doua regii, ediul pascanean s-a hotarat sa faca ordine si in bugetele societatilor aflate in subordinea Consiliului Local, dupa ce in cateva luni de zile a readus Primaria pe lina de plutire.

In cadrul sedintei de astazi a legislativului local, el a spus ca mai ales la RAGCL si Prest Serv Apa canal este nevoie de un alt tip de management, sugerand ca acolo urmeaza sa fie schimbat o parte dintre directori .
Pantazi a spus ca nu are nevoie de directori care stiu doar sa cheltuie banii ci de manageri care sa cheltuie judicious banul public si sa fie capabili sa faca investitii. El a exemplificat un caz de la Prest Serv Apa SA Pascani si RAGCL unde cele doua societati isi emit reciproc facturi pe care nu le achita si pentru care se plateste TVA si se achita penalitati, pentru folosinta unor bunuri publice.

Primarul Pascaniului a mai spus ca urmeaza sa supravegheze personal activitatea celor doua regii si sa participe la sedintele Consiliilor de adminstratie pentru a nu scapa din nou de sub control situatia financiara, acum dupa ce Primaria a reusit sa isi achite toate datoriile la apa si caldura.

Mentionam ca subiectul a fost pus in discutie, dupa ce consilierul PDL, Ioan Ionita, a cerut explicatii pentru faptul ca locatarii de la blocul J sunt nevoiti sa plateasca pierderi de apa imense desi din citirile contoarului general a reiesit ca locatarii au consumat nu mai mult ci mai putina apa decat cea facturata de regie.

Alte articole