More

  Sacoşă cu acte pierdută în zona Vale. Femeia care a găsit-o, surprinsă pe camera de luat vederi

  Array

  Un bărbat din Paşcani a pierdut în zona sediului RDS din zona Vale o sacoşă cu acte şi aparatură electronică. Ea a fost luată de o femeie iar imaginile au fost înregistrate pe o camera de luat vederi.

  foto sacosa
  Pe camerele de supraveghere se observă cum femeie, care trecea pe acolo, a observat sacoşa rezemată de stâlp, apoi a stat câteva minute în zona, a văzut că nu a venit nimeni sa o recupereze, a luat-o şi a plecat. Din păcate nu a ajuns cu ea la Poliţie, aşa cum ar fi trebuit să procedeze.

  Acum păgubaşul o caută pentru a recupera bunurile. A făcut plângere şi la Poliţie, iar in momentul de fata sunt agenţi care se ocupă de cercetări.

  Nefericitul moment a avut loc în după amiază zilei de vineri, bunurile aflate în sacoşă au o valoarea aproximativă de 2 mii de lei. Mai mult, acolo pe lângă laptop, cabluri se afla şi portofelul bărbatului cu acte şi bani.

  Păşcăneanul, Eugen Moldovanu roagă doamna care a găsit sacoşă să-l contacteze la numărul de telefon 0766.639.869 sau să meargă la sediul Poliţiei Locală.

  Poliţia o caută pe femeie în urmă imaginilor ingregistrate de o camera de supraveghere amplasată în zona.

  Iată anunţul:
  PIERDUT ÎN ZONA RDS – ESPLANADA ÎN DATĂ DE 12.06.2015 ORELE 16.30 SACOŞA CU URMĂTOARELE BUNURI:
  – LAPTOP HP G CU ALIMENTATOR;
  – BORSETĂ CU CABLURI AUDIO – VIDEO;
  – HDD EXTERN WD -1 TB;
  – MP4 PLAYER PHILIPS;
  – PORTOFEL CU ACTE – CARTE IDENTITATE, PERMIS CONDUCERE;
  – MEDICAMENTE , OCHELARI.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI