More

  Să vedem cum se anunță vremea în acest week-end

  Array

  Să vedem cum se anunță vremea în acest week-end

  Sâmbătă (9 septembrie) Vremea va deveni caldã în toatã ţara, local cãlduroasã în sud şi sud-est. Cerul, variabil, va prezenta înnorãri temporare ziua în vest, sud-vest, centru şi zona de munte, iar spre searã şi noaptea îndeosebi în centru, est şi sud-est. Local vor fi ploi de scurtã duratã şi se vor semnala descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, precum şi, local şi temporar, în regiunile extracarpatice, în special în prima parte a intervalului.

  Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 şi 20 de grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, spre 11 grade.

  Duminică (10 septembrie) Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 şi 20 de grade.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet