-1.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Să o votăm pe Doina, la Gala Asistenței Sociale România

Să o votăm pe Doina, la Gala Asistenței Sociale România

Din sute de persoane înscrise din toată țară, o angajată a Primăriei Moțca este nominalizată la Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială, eveniment prezentat de Andreea Marin și care are loc peste o lună, la Ateneul Român din București. Ca să ne arătăm susținerea față de un om muncitor, tot ce trebuie să faceți este să o votați pe site-ul evenimentului. Cine știe, poate duce numele comunei și județului la nivel național.

Cu câteva click-uri putem face un om fericit și mai ales să ne mândrim că am contribuit la succesul lui. Este vorba despre un vot pe internet ce îl putem oferi în mai puțin de 5 secunde. Asistentul social Doina Acatrinei, ce lucrează de 28 ani la Primăria comunei Moțca a fost nominalizată la cea de-a cincea ediţie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, pentru implicarea, răbdarea și rezultatele obținute la locul de muncă. Femeia este nominalizată la categoria  Asistentul social din domeniul combaterii discriminării / minorităţi.

Gala este programată pe data de 20 martie, la Ateneul Român din București. Până la oferirea celor 18 premii ce se vor decerna la Gală, trebuie mai întâi să o votăm aici – http://poll.cnasr.ro/poll/8

Evenimentul, organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, celebrează Ziua Mondială a Asistenţei Sociale şi recompensează performanţa şi excelenţa celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea asistenţei sociale şi la promovarea profesiei de asistent social în anul 2017.

Gazda evenimentului este Andreea Marin, iar invitații sunt Alexandra Ușurelu alături de Muse Orchestra și Rusanda Panfili & Friends.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow