More

  Să o ajutăm pe Loredana

  Array

  Să o ajutăm pe Loredana, este numele unei campanii de ajutorare pentru o adolescentă, din Hărmănești care a fost diagnosticată de către medici cu leucemie. Fata are 14 ani și în această perioadă se află internată la Spitalul de copii Sfânta Maria din Iași, unde face chimioterapie. Loredana Anghel este elevă la Colegiul CF Unirea din Pașcani, în clasa a IX a, însă nu a apucat să ajungă la nici un curs din cauza diagnosticului pus de către specialiști și mai ales a stării de sănătate în care se află.

  loredana ajutor

   

  Cei cu suflet mare și care pot dona bani, a fost deschis contul RO11BRDE240SV77541542400 la BRD. Pentru persoanele din străinătate, pe lângă numărul de cont, trebui să scrieți și codul bancii (COD SWIFT) cu ajutorul căruia se va face conversia din valuta în lei. COD SWIFT- BRDEROBU.

  Loredana este internată la Spitalul Sfânta Maria – Iaşi, secţia Oncologie. Familia spune că medicamentul pentru chimioterapie se numeşte ASPARAGINASE și că nu se găseşte în România, iar pentru continuarea tratamentului are nevoie de 8 doze, preţul uneia costă în jur de 100 euro.

  Și pentru Loredana este organizat evenimentul caritabil, de duminica, 8 noiembrie, de la ora 13,00 pe terenul de fotbal de la stadionul municipal. Aici, cei prezenti pot face donații în bani, în urnele amenajate special de organizatori și voluntarii activității sportive „Mișcarea înseamnă viață”. Mai multe informații aici.

  Leucemia acută limfoblastică reprezintă cea mai frecventă formă de leucemie a copilului (aproximativ 80-85% din cazurile de leucemie). Debutul este progresiv, cu paloare şi astenie, expresia clincă a unei anemii. Apar, de asemenea, febră, purpura cutanată şi durerile osoase nocturne. Nu este o boală ereditată şi nu este o boală infecţioasă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI