22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Să modelăm lutul. Atelier creativ la Casa de Cultură din Pașcani

fashiondays.ro
elefant.ro
oferta.oceancredit.ro
creditfix.ro
credius.ro
elefant.ro
creditprime.ro
horacredit.ro/
vivacredit.ro

Ultimele știri

Acțiune inedită organizată de reprezentanții Casei de Cultură din Pașcani. Zeci de elevi au învățat cum să modeleze lutul, iar rezultatul final a fost unul de excepție și mai ales mulțumire pentru participanți. Obiectele vor fi expuse în holul instituției de cultură.

Câțiva elevi de la două școli din Pașcani, Liceul Economic “Nicolae Iorga” și “Iordache Cantacuzino”, au participat astăzi la un curs inedit – au modelat lut. Ei au învățat de la un profesor tainele și tehnicile acestei arte, iar toți cei prezenți au avut ocazia să pună în practică și să-și dezvolte imaginația.

Această elevă a reușit ca în 10 minute să facă o farfurie. Ea, ca și profesorul îndrumător, este mândră de rezultat, chiar dacă face acest lucru pentru prima data.

Și Giulia a reușit să facă un obiect din lut. După ce l-a modelat s-a retras la o masă pentru a-l personaliza. – VEZI VIDEO ÎN CADRUL ȘTIRILOR INFOBIT.

Atelierul de modelat lut este susținut de un profesor ce predă la Școala Specială din Pașcani, Andrei Barbir. Materialele sunt cumpărate din fondurile Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din Pașcani. Cursuri de acest gen vor avea loc și mâine, joi, 21 aprilie, începând cu orele 09.00.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
22.2 ° C
22.4 °
21.2 °
87 %
1.6kmh
22 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI