29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Să-l ajutăm pe Dumitru. Strângere de fonduri pentru salvarea lui

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Pe lângă familie şi prietenii îi sunt aproape. Dar mai ales cei cu suflet mare îi pot da o mâna de ajutor lui Dumitru, un tânăr de 19 ani care are toată viaţă înainte. El a fost diagnosticat, recent, cu o boală cumplită, însă poate fi tratată. S-au găsit donatori, Ministerul Sănătăţi suportă costul transplantului, dar are nevoie de cel puţin 3 mii de lei pentru pregătirea medicală şi pentru a putea ajunge la Bucureşti.

O mâna de tineri s-au organizat şi au început să strângă bani într-o urnă pentru el. Vineri după amiază, 5 februarie aceştia va invită în Parcul Peştişorul pentru a asista la o mică reprezentație făcută din suflet pentru el. Este vorba despre cântece la chitară, dansuri dar şi alte momente care vor putea fi urmărite de către cei prezenţi, aşteptaţi într-un număr cât mai mare. Şi pentru că din puţin se poate ajuta un om aflat la nevoie, cei prezenţi pot dona bani.

Dumitru Enache are 19 ani locuieşte în suburbia Lunca Paşcani şi a fost diagnosticat cu aplazie medulară formă severă, în urmă cu un an de zile. Mai exact, leucemie. â

Pentru a putea trece cu bine de acest necaz, băiatul are nevoie de un transpalant de celule stem. După îndelungi căutări s-a găsit donatorul, iar Dumitru trebuie să ajungă în câteva zile la Bucureşti, pe 15 februarie pentru mai multe investigaţii şi operaţia prorpiu -zisă.

Situaţia financiară a familiei este una delicată. Singurul venit fiind alocaţiile copiilor. Mama a muncit în Italia însă a renunţat pentru a fi alături de copilul ei.

Cei care doresc să îl ajute pot dona bani în contul: RO47RNCB0699147917820001 -Enachi Dumitru sau pot lua direct legătură cu mama lui la numărul de telefon 0760 791 072 – Elena Enachi.

Menționăm că școlile din oraș au mai organizat evenimente pentru el, unde au fost strânși bani.

În eveniment au fost implicați și cei de la Asociația Șansa 2010.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
29.1 ° C
29.7 °
26.2 °
58 %
0.7kmh
58 %
mar
29 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI