19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Să iubim natura, activitate eco la “M. Costin” Pașcani

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Sute de activități au loc în această săptămână în școli. Elevii și profesorii s-au pus de comun acord pentru organziarea programului în cadrul “Săptămâna altfel”. De pe listă nu lipsesc acțiunile ecologice. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

De exemplu, la Liceul Teoretic “Miron Costin” din Pașcani câțiva elevi, au venit astăzi echipați pentru a amenaja spațiul verde din curtea școlii. Au săpat, văruit, curățat și plantat. Liceeni spun că experiența de acest gen îi face să fie mai responsabili și mai ales să aibă grijă de mediul înconjurator.

Dacă fetele s-au dovedit a fi mai harncie, băieții au dat și ei o mână de ajutor. Cot la cot a muncit și diriginta lor, profesorul Simona Baciu care a inițiat această activitate în urma cu 5 ani. Datorită ei, spațiul verde din fața școlii arată altfel.

Activități eco sunt programate pe tot parcursul acestei săptămâni la mai toate școlile.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
19.3 ° C
20.2 °
18 °
84 %
0.8kmh
7 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI