More

  Să-i cunoaștem pe noii consilieri. Astăzi pe Liliana Perțu de la PSD

  Array

  Să-i cunoaștem pe noii consilieri. Astăzi pe Liliana Perțu de la PSD

  După alegerile de la începutul lunii iunie, în legislativul pășcănean peste două treimi sunt noi, fără experiență politică și administrativă. Pentru a-i cunoaște mai bine, pentru a le înțelege motivele de ce au făcut acest pas, pentru a afla ce proiecte și ce demersuri au pentru ca Municipiul să prospere o să aflăm în seria de interviuri, proiect demarat de televiziune BIT TV, în cadrul căruia îi invităm la microfon pe aleșii locali.

  Începem seria interviurilor cu Liliana Perțu, una dintre femeile din Consiliul Local Pașcani. Are 48 de ani, doi copii și locuiește în suburbia Sodomeni. Lucrează de 30 de ani la Spitalul de Urgență Pașcani iar de curând a intrat în politică, în partidul PSD.

  Are multe proiecte și speră ca după cei patru ani de mandat să aducă îmbunătățiri pe linie medicală în școli și dispensare în suburbii iar parcurile de joacă pentru copii să fie mai multe și cele existente, îmbunătățite.

  Dat fiind că din cei 19 consilieri locali, 5 sunt femei, Liliana Perțu spune că este un avantaj.

  De asemenea, speră să-și pună amprenta ca și ales local la conducerea Municipiului, iar câteva dintre proiectele pe care le are să fie realizate.

  Liliana Perțu a fost aleasă cu trei voturi ca fiind președinta Comisiei de Educație de unde mai fac parte Vasile Avrămiuc şi Adriana Dondaș de la PSD, iar de la PNL Mihaela Spiridon şi Maria Timofte.

  Mai multe informații în materialul video din cadrul știrilor INFOBIT.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt licitatie spatiu Pascani

  SCM GR I MUNCA COLECTIVA Pascani anunta scoaterea la licitatie pentru vanzare a spatiului in suprafata de 96,46 mp, situat in Pascani, strada Gradinitei, nr...

  Mașină cu țigări de contrabandă, oprită în trafic la Târgu Frumos

  La data de 25 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Iaşi au depistat un bărbat, de 52 ani, din jud. Neamţ,...

  Incendiu la o locuință din Vânători

  În data de 01.2021, ora 13:46, două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în localitatea Vânători, comuna Vânători, judeţul Iași, pentru...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI