More

  S-a deschis patinoarul din Pascani. Intrarea este gratuita astazi

  Bucurie pentru pascaneni. De astazi s-a deschis patinoarul din Pascani, amplasat langa Catedrala din municipiu. Inca din primele minute, zeci de copii au inceput sa patineze, iar veselia s-a vazut pe chipul lor. Nici adultii nu au stat deoparte. Toti cei prezenti au primit bomboane din partea organizatorilor acestui proiect nou in oras. Astazi, intrarea este gratuita.

  Pentru prima data in aceste sarbatori de iarna, Pascaniul are patinoar. Astazi, de Sfantul Nicolae, a avut loc deschiderea si inca din primele minute, zeci de copiii au intrat pe gheata.

  Reprezentanti de la Clubul Sportiv Municipal si de la Primarie au participat la inaugurarea acestui proiect nou in oras. De asemenea, au oferit bomboane de ciocolatata tuturor pascanenilor.

  Patinatorii au diferite facilitati in aceasta perioada. Pot intra gratuit in diferite intervale orare si de ziua onomastica, de Sfantul Stefan, Sfantul Ioan sau Sfantul Vasile. Totodata, vor avea loc diferite competitii cu premii.

  Cei care nu se pricep sa patineze, pot primi cursuri gratuite in week-end de la instructori.

  Mentionam ca patinoarul va fi deschis pana pe 20.02.2018. Prețul unui bilet de acces este de 10 lei pentru cei cu patinele de acasă, iar 20 de lei pentru ceilalți. O sesiune este de 90 de minute.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet