14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023

S-a deschis patinoarul din Pascani. Intrarea este gratuita astazi

Bucurie pentru pascaneni. De astazi s-a deschis patinoarul din Pascani, amplasat langa Catedrala din municipiu. Inca din primele minute, zeci de copii au inceput sa patineze, iar veselia s-a vazut pe chipul lor. Nici adultii nu au stat deoparte. Toti cei prezenti au primit bomboane din partea organizatorilor acestui proiect nou in oras. Astazi, intrarea este gratuita.

Pentru prima data in aceste sarbatori de iarna, Pascaniul are patinoar. Astazi, de Sfantul Nicolae, a avut loc deschiderea si inca din primele minute, zeci de copiii au intrat pe gheata.

Reprezentanti de la Clubul Sportiv Municipal si de la Primarie au participat la inaugurarea acestui proiect nou in oras. De asemenea, au oferit bomboane de ciocolatata tuturor pascanenilor.

Patinatorii au diferite facilitati in aceasta perioada. Pot intra gratuit in diferite intervale orare si de ziua onomastica, de Sfantul Stefan, Sfantul Ioan sau Sfantul Vasile. Totodata, vor avea loc diferite competitii cu premii.

Cei care nu se pricep sa patineze, pot primi cursuri gratuite in week-end de la instructori.

Mentionam ca patinoarul va fi deschis pana pe 20.02.2018. Prețul unui bilet de acces este de 10 lei pentru cei cu patinele de acasă, iar 20 de lei pentru ceilalți. O sesiune este de 90 de minute.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow