18.5 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Array

S-au stabilit punctele de prim ajutor pe perioada caniculei

pascani oras

Primaria municipiului Pascani a stabilit un program cu principalele puncte de prim ajutor pe timp de canicula. Potrivit programului respectiv, s-au stabilit ca puncte de prim ajutor dotate cu dozatoare de apa  si personal de specialitate urmatoarele locatii: birou administratia pietelor zona vale, birou administratia pietelor zona deal cat si unitatile farmaceutice de pe raza municipiului Pascani.  Spitalul Municipal va asigura la cerea Primariei personalul de specialitate in cele doua puncte de prim ajutor.

Deasemnea, se infiinteaza puncte de odihna si distribuire de apa si ceai in Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, Spitalul General CF, Casa Municipala de Cultura, Primaria si Complexul Comercial Penny Market.

Tot pentru perioada de canicula, vor fi achizitionate doua corturi de prim ajutor ce vor fi amplasate pe strada Stefan cel Mare si pe Esplanada din zona vale.

Fondurile necesare vor fi asigurate din bugetul local de venituri si cheltuieli al municipiului Pascani pentru anul 2013

 

Alte articole