Vesti bune pentru salariatii Spitalului de Urgente din Pascani. Consiliul de Administratie, intrunit in sedinta in cursul zilei de miercuri, a avizat propunerea de rectificare bugetara pentru asigurarea salariilor pe luna decembrie a.c.. In acest sens a fost luata de la investitii suma de 57 000 lei, pentru a completa bugetul de salarii, bani care nu mai puteau fi cheltuiti pana la sfarsitul anului pentru scopul stabilit initial. Este vorba de un studiu de fezabilitate pentru investitii la Compartimentul de Primiri Urgente si pentru extinderea ambulatoriului.
In aceeasi sedinta a fost aprobata o noua organigrama si statul de functii ale spitalului. Nu au fost reduse numarul de posturi, nici suplimentate, ci au fost facute o serie de ajustari, in urma unor avansari in grade profesionale.

La discutii a participat si lidera de sindicat, asistenta medicala Mirela Ungureanu. Ea a solicitat in numele salariatilor revenirea la plata, in intregime, a sporurilor si orelor suplimentare, in prezent reduse la jumatate, dupa ce spitalul a intrat in criza financiara. Membrii Consiliului de Administratiei au spus subiectul va fi analizat la inceputul anului viitor, odata cu noul buget.

Mentionam ca documentele avizate de conducerea Spitalului urmeaza sa fie aprobate de Consiliului Local, cel mai probabil in sedinta de la sfarsitul acestei luni. Spitalul de Urgenta din Pascani, are din 16 octombrie un nou manager interimar, doctorul chirurg Daniel Bechir. Fostul manager, doctorul Costica Panzaru a fost schimbat din functie, pe motiv ca nu ar fi gestionat bine resursele financiare ale spitalului. Unitatea avea un deficit de cateva milioane de lei la plata facturilor si pentru achitarea salariilor, o parte din ele fiind deja rezolvate.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider