27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

S-au afişat rezultatele la concursul de director la şcolile din judeţ. Vezi cine sunt noii directori

Emoţiile au luat sfârşit pentru sute de aspiranţi la postul de director şi director adjunct din cadrul şcolilor gimnaziale şi liceelor din judeţ. La sfârşitul săptămânii trecute au fost afişate rezultatele finale la concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar.

La Paşcani, într-o singură unitate de învăţământ s-a schimbat directorul. Este vorba despre Liceul Teoretic „M. Costin” unde funcţia de director a fost ocupată de Mihaela Anuşca care a obţinut la proba scrisă şi interviu 134,750 puncte.

La celelalte licee din Paşcani, foştii directori au obţinut un nou mandat. Astfel la Colegiul „M. Sadoveanu” Genoveva Şerban a obţinut 126,250 puncte, Daniela Orăşanu, directorul Colegiului Tehnic „CF Unirea” a obţinut 141,875 puncte, iar Elena Panţiru, directorul Liceului Tehnologic „M. Busuioc” a obţinut 125,375 puncte. Cel mai mare punctaj din municipiu şi al cincilea rezultat pe judeţ, 142,500 puncte a fost obţinut de directorul Liceului Economic „N. Iorga”, Gheorghe Spiridon.

Cea mai mare concurenţă a fost la Şcoala Gimnazială „Iordache Cantacuzino” unde s-au înscris 3 profesori pentru funcţia de director şi doi pentru director adjunct. În urma concursului desfăşurat luna trecută cel mai mare punctaj a fost obţinut de directorul Daniela Simion, iar postul de director adjunct va fi ocupat în continuare de Elena Zanet.

Şi la ŞcoalăaGimnazială din Gâşteşti directorul, Monica Pleşcan va fi în continuare la conducerea unităţii de învăţământ, iar la Şcoala Gimnazială din Lunca Paşcani, Mariana Adavidoaiei a obţinut 139,250 puncte şi funcţia de director.

La Liceul Tehnologic „Petru Rareş” din Târgu Frumos, Mihaela Prisăcariu a obţinut funcţia de director, Mihaela Pristavu va conduce Liceul Special „Moldova”, iar Iosif Judeanu va fi directorul Liceului Tehnologic Special „Trinitas”.

Colegiul „Ştefan cel Mare” din Hîrlău are acelaşi director, în persoana lui Aurel Neicu care a obţinut 127 puncte, iar la Liceul Tehnologic din Hîrlău, funcţia de director a fost ocupată de Paula Iancu cu 142 puncte.

Lista completă cu directorii şi directorii adjuncţi de la şcolile din Paşcani, Târgu Frumos, Hîrlău şi comunele învecinate o găsiţi mai jos.

Rezultate Finale Concurs Directori_IS by orizontul pascani on Scribd

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow