15.4 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

S-au afisat rezultatele la Bacalaureat. Intra si vezi ce note ai luat

Rezultate bune BAC-ul are în acest an. Rata de promovabilitate la prima sesiune a Bacalaureatului este de 66,41 % înainte de soluţionarea contestaţiilor, cu peste 7 puncte procentuale mai mare decât anul trecut – 59,25 %. Şi subiectele au fost mai uşoare şi mai clare, au spus-o absolvenţii de liceu care au ieşit din examen.

rez bac 2015

Astăzi de la prima oră a dimineţii, site-ul Ministeului s-a blocat din cauza numărului mare de accesări făcute de către cei care au dorit să afle cât mai repede ce notă au luat la examen. Şi pentru că majoritatea dintre ei nu au reuşit să verifice pe site, edu.ro, s-au prezentat la şcoală unde au învăţat pentru a se uită la afişier. Aici, listele s-au publicat după ora 12.00, rezultatele fiind aduse cu maşinile Inspectoratului, mai ales că lucrările au fost corectate în alte judeţe.

La toate şcolile a fost forfota mare. Unii care au aflat deja nota, s-au prezentat la institutia unde au invatat pentru a face contestaţii, chiar înainte de a face publice liste la unităţile de învăţământ.

Emoţionat a fost şi acest tânăr care a astepat până când s-a afişat şi ultima foaie, el fiind penultimul pe lista. Nu a fost mulţumit de rezultat, Şerban fiind alt absolvent care şi-a depus contestaţia.

Rezolvarea contestaţiilor se va face între 8 şi 9 iulie, iar pe 10 iulie se vor afişa rezultatele finale. Cei care nu promovează examenul de Bacalureat în această sesiune mai au o şansă în toamna, în perioada august-septembrie.

Rezultate Bac 2015 – Colegiul m Sadoveanu Pascani

Rezultate Bax 2015 Colegiul Cf Unirea Pascani

Rezultatele la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc”, Pascani 

Rezultatele la Liceul Teoretic „Miron Costin”, Pascani

Rezultatele la Scoala Postliceala Sanitara Centrul de Studii „Stefan cel Mare si Sfant”, Pascani

Rezultatele la Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga”, Pascani

Rezultatele la Colegiul National „Stefan cel Mare”, Harlau

Rezultatele la Liceul Teoretic „Ion Neculce”, Targu Frumos

Rezultatele la Liceul Tehnologic „Petru Rares”, Targu Frumos

Rezultatele la Liceul Special „Moldova”, Targu Frumos

Rezultatele la Liceul Tehnologic, Hirlau

 

Alte articole