More

  S-au afisat rezultatele la Bacalaureat. Intra si vezi ce note ai luat

  Array

  Rezultate bune BAC-ul are în acest an. Rata de promovabilitate la prima sesiune a Bacalaureatului este de 66,41 % înainte de soluţionarea contestaţiilor, cu peste 7 puncte procentuale mai mare decât anul trecut – 59,25 %. Şi subiectele au fost mai uşoare şi mai clare, au spus-o absolvenţii de liceu care au ieşit din examen.

  rez bac 2015

  Astăzi de la prima oră a dimineţii, site-ul Ministeului s-a blocat din cauza numărului mare de accesări făcute de către cei care au dorit să afle cât mai repede ce notă au luat la examen. Şi pentru că majoritatea dintre ei nu au reuşit să verifice pe site, edu.ro, s-au prezentat la şcoală unde au învăţat pentru a se uită la afişier. Aici, listele s-au publicat după ora 12.00, rezultatele fiind aduse cu maşinile Inspectoratului, mai ales că lucrările au fost corectate în alte judeţe.

  La toate şcolile a fost forfota mare. Unii care au aflat deja nota, s-au prezentat la institutia unde au invatat pentru a face contestaţii, chiar înainte de a face publice liste la unităţile de învăţământ.

  Emoţionat a fost şi acest tânăr care a astepat până când s-a afişat şi ultima foaie, el fiind penultimul pe lista. Nu a fost mulţumit de rezultat, Şerban fiind alt absolvent care şi-a depus contestaţia.

  Rezolvarea contestaţiilor se va face între 8 şi 9 iulie, iar pe 10 iulie se vor afişa rezultatele finale. Cei care nu promovează examenul de Bacalureat în această sesiune mai au o şansă în toamna, în perioada august-septembrie.

  Rezultate Bac 2015 – Colegiul m Sadoveanu Pascani

  Rezultate Bax 2015 Colegiul Cf Unirea Pascani

  Rezultatele la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc”, Pascani 

  Rezultatele la Liceul Teoretic „Miron Costin”, Pascani

  Rezultatele la Scoala Postliceala Sanitara Centrul de Studii „Stefan cel Mare si Sfant”, Pascani

  Rezultatele la Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga”, Pascani

  Rezultatele la Colegiul National „Stefan cel Mare”, Harlau

  Rezultatele la Liceul Teoretic „Ion Neculce”, Targu Frumos

  Rezultatele la Liceul Tehnologic „Petru Rares”, Targu Frumos

  Rezultatele la Liceul Special „Moldova”, Targu Frumos

  Rezultatele la Liceul Tehnologic, Hirlau

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI