More

  S-au afișat rezultatele la BAC

  Array

  Aşteptarea a luat sfârşit pentru sute de absolvenţi de liceu. Astăzi, în jurul orei 12.00 au fost afişate rezultatele examenului de Bacalaureat, care de altfel încheie o etapă importantă din viaţa adolescenţilor.

  La Paşcani, Târgu Frumos şi Hîrlău au dat examenul maturităţii aproximativ o mie de adolescenţi. La Colegiul Tehnic “CF. Unirea” absolvenții au ieşit cu zâmbetul pe buze din curtea unităţii de învăţământ după afişarea rezultatelor. Tinerii spun că subiectele au fost uşoare şi sunt mulţumiţi de notele obţinute.

  Cei mai mulţi dintre ei s-au gândit deja ce vor să facă pe viitor. Aşteaptă cu nerăbdare admiterea după care intră oficial în vacanţă.

  Au fost însă şi nemulţumiţi. În această situaţie este Vlad, elev la “Unirea” din municipiu. Adolescentul nu este mulţumit de nota obținută la Limba Română şi vrea să facă contestaţie.

  Absolvenţii de liceu care au luat BAC ul şi vor să îşi continue studiile, începând de mâine se pot înscrie la facultate. Examenele de admitere se organizează în perioada 21 – 26 iulie 2016, iar rezultatele vor fi afişate pe 29 iulie.
  Rezultatele din Pașcani, Târgu Frumos și Hîrlău

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI