More

  S-a afisat pretul biletelor pentru meciul dintre CSMS Iasi – Steaua Bucuresti

  Array

  Pascanenii care doresc sa mearga duminica, 16 septembrie 2012, la Iasi pentru a vedea echipa din Ghencea la treaba, trebuie sa stie faptul ca biletele se vand incepand de vineri.

  Clubul iesean a anuntat punerea in vinzare a biletelor pentru partida cu Steaua, din etapa a VIII-a a Ligii I, programata duminica, 16 septembrie 2012, de la ora 21.30, dupa cum urmeaza: Vineri, 14 septembrie 2012, intre orele 12.00  si 18.00, Sambata, 15 septembrie de la ora 10.00 la 16.00, Duminica, 16 septembrie de la ora 10.00 la 21.30.

  Biletele se vor gasi  la cele 6 puncte de eliberare  deschise in incinta stadionului.

  Pretul biletelor este de:

  • 10 lei pentru peluzele A si B,
  • 20 lei pentru tribunele A si B,
  • 30 lei pentru tribunele 0A si 0B
  • 40 lei pentru tribuna 0

  Biletele contin cod de bare si elemente de siguranta, iar codul poate fi folosit o singura data la eveniment. Avertizam astfel pe doritori sa nu achizitioneze bilete decat de la casele autorizate ale clubului.

  Pentru a evita aglomeratia de la portile stadionului, accesul publicului in incinta arenei va fi permis cu 2 ore inaintea startului partidei.

  Intrarea in stadion se va face pe la cele 8 intrari echipate cu turnicheti. Accesul spectatorilor pentru tribuna B se poate face pe la peluza A si peluza B (tabela marcaj).

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp