More

  S-a afisat pretul biletelor pentru meciul dintre CSMS Iasi – Steaua Bucuresti

  Array

  Pascanenii care doresc sa mearga duminica, 16 septembrie 2012, la Iasi pentru a vedea echipa din Ghencea la treaba, trebuie sa stie faptul ca biletele se vand incepand de vineri.

  Clubul iesean a anuntat punerea in vinzare a biletelor pentru partida cu Steaua, din etapa a VIII-a a Ligii I, programata duminica, 16 septembrie 2012, de la ora 21.30, dupa cum urmeaza: Vineri, 14 septembrie 2012, intre orele 12.00  si 18.00, Sambata, 15 septembrie de la ora 10.00 la 16.00, Duminica, 16 septembrie de la ora 10.00 la 21.30.

  Biletele se vor gasi  la cele 6 puncte de eliberare  deschise in incinta stadionului.

  Pretul biletelor este de:

  • 10 lei pentru peluzele A si B,
  • 20 lei pentru tribunele A si B,
  • 30 lei pentru tribunele 0A si 0B
  • 40 lei pentru tribuna 0

  Biletele contin cod de bare si elemente de siguranta, iar codul poate fi folosit o singura data la eveniment. Avertizam astfel pe doritori sa nu achizitioneze bilete decat de la casele autorizate ale clubului.

  Pentru a evita aglomeratia de la portile stadionului, accesul publicului in incinta arenei va fi permis cu 2 ore inaintea startului partidei.

  Intrarea in stadion se va face pe la cele 8 intrari echipate cu turnicheti. Accesul spectatorilor pentru tribuna B se poate face pe la peluza A si peluza B (tabela marcaj).

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  Investitii din fonduri UE, in pericol! Trei proiecte in intarzaiere. Primarul Pintilie, depasit de complexitatea problemelor

  Situatie ingrijoratoare la Primaria Pascani cu investitiile publice finantate partial din fonduri europene. Trei din cele patru proiecte aflate in derulare prin ADR  Piatra...

  Reportaj despre un elev de la Liceul Special Târgu Frumos, devenit profesor în școala de unde a pornit în viață – VIDEO

  Avea doar 9 ani când o afecţiune oftalmologică îl lăsa fără vedere. Dar nu şi fără speranţă. A terminat şcoala, a făcut facultatea şi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI