More

  S-a spânzurat în curtea nașului. Martorul a fugit la preot în loc să-i taie frânghia

  Array

  Caz cutremurător la Sticlăria: un bărbat de 57 de ani din Scobinți și-a pus pus capăt zilelor astăzi dimineață, în jurul orelor 10.00, chiar sub ochii nașului său, care îl va avea pe conștiință chiar pe cel pe care l-a cununat, pentru că i-a fost frică să încerce să îl salveze.
  Vasile turcu
  Povestea de groază s-a întâmplat în satul Sticlăria din Scobinți, unde cel care s-a spânzurat azi dimineață trecuse pe la nașul său să îl ajute la urcat fânul în podul grajdului.

  La sfârșitul lucrului, Dumitru Moșa a vrut să bea un pahar de vin cu nașul său, însă a băut doar jumătate de cană, s-a ridicat și a spus că iese puțin afară. După ce au trecut câteva minute bune și a văzut că nu se întoarce, Vasile Turcu, nașul său a ieșit după el să îl caute și l-a găsit atârnând de o sfoară în șopronul din spatele casei.
  franghie spanzurat
  În loc să încerce să îl salveze, bătrânul s-a speriat și de frică a alergat la preotul din sat după ajutor. Soția preotului a fost cea care a sunat la 112, de unde i s-a spus să taie cineva sfoara până ajung echipajele, motiv pentru care nașul speriat s-a întors acasă și i-a tăiat în cele din urmă frânghia cu un cuter, dar era cu mult prea târziu. Trupul neînsuflețit s-a prăvălit la pământ, unde a fost găsit de cei de la 112.

  Atât soția sa, cât și nașul, susțin că motivul care l-a determinat pe Dumitru Moșa să își pună capăt zilelor era legat de o ceartă avută doar cu o zi înainte cu mama sa și de niște dispute mai vechi pe aceeași temă în care era implicat și un frate al său care lucrează în Italia. Bătrâna sa mamă îi ceruse în repetate rânduri să își ia ”cireada de vite” din gospodăria ei pentru că o deranjează și i-ar fi spus că le va da afară din gospodărie, iar acesta, iubitor de animale, ar fi fost foarte afectat.

  Dumitru Moșa, era un om liniștit și la locul lui, iar gestul său i-a luat prin surprindere pe toți cei apropiați. Soția sa este în stare de șoc și acuză serviciile de Urgență, care spune ea, l-ar fi putut salva, deoarece numai cu o zi înainte soțului ei i-a fost foarte rău, dar personalul serviciului l-ar fi trimis în urma apelului la 112, la medicul de familie, în loc să se deplaseze la fața locului.
  dorica Mosa
  Trupul lui a fost preluat de Serviciile de Medicină legală și urmează să fie efectuate investigații. Cert este că bărbatul ar fi avut șanse să supraviețuiască, dacă ar fi primit în timp util ajutorul necesar.
  iml iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI