26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

S-a spânzurat în debaraua casei! Corpul a fost găsit de tatăl tânărului

- Advertisement -

S-a spânzurat în debaraua casei! Corpul a fost găsit de tatăl tânărului

Scene șocante pentru un bărbat. Acesta și-a găsit fiul atârnând în lanț, în debaraua gospodăriei din comuna Tătăruși. Medicii veniți la fața locului spun că nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață. Polițiștii au venit și ei pentru a face cercetări. Corpul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iași pentru necropsie. Băiatul nu a lăsat nici un bilet de adio, însă vecinii spun că în ultima perioadă era abătut din cauza unor probleme de sănătate.

Un băiat din satul Pietrosu, comuna Tătăruși și-a pus capăt zilelor prin spânzurare. Este vorba despre Gabriel Coștiug în vârstă de 21 ani. El a ales această metodă din cauza unor așa zise probleme de sănătate de care suferea, în urma unei substanțe ce a inhalat-o când a lucrat în apicultură. Tătăl său a făcut șocanta descoperire, astăzi, 1 februarie, în jurul orei 12.30.

Chiar dacă a fost dat din lanț până la venirea medicilor de la Serviciul de Ambulanță Pașcani, tot a fost târziu, viața acestuia nemaiputând fi salvată.

Vecinii au fost și ei șocați la auzirea acestei vești, mai ales că îl știau ca un băiat cuminte și muncitor care nu a creat probleme.

Corpul neînsuflețit a fost prelaut de reprezentanții Institutului de Medicină Legală Iași pentru efectuare necropsiei, iar cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a întâmplat.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow