More

  S-a rupt cerul la Blagesti . Hectare de culturi au fost inundate FOTO

  Array

  Dezastru in aceasta dupa-amiaza in suburbia Blagesti, Pascani. In urma unei ruperi de nori mai multe hectare de culturi au fost inundate iar o parte dintr-o sosea s-a rupt.

  INUNDATII1
  Viitura a venit in jurul orelor 13:00, la intrarea in localitate, in intersectia spre Cotnari . Timp de aproximativ 15 minute, s-a dezlantuit iadul. Localnicii spun ca in fiecare an sunt inundatii in zona respectiva, dar niciodata nu au fost atat de puternice.

  Principalul motiv pentru aceasta nenorocire este un pod care trece pe sub varianta spre Iasi. Pentru ca este prea mic, nu are capacitatea de a prelua toata apa care se aduna de pe dealuri, iar campurile sunt inundate.

  La fata locului a venit si viceprimarul municipiului, Vasile Axinte. El a precizat ca se vor cauta solutii pentru ca aceasta situatie sa nu se mai repete.

  Printre culturile compromise, aproape un hectar este de lavanda. Proprietarul are un contract cu un furnizor din strainatate, insa nu se stie daca il mai poate onora. Investitia l-a costat aproape 8.000 euro.

  Mentionam ca Primaria Pascani a primit astazi de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgente Iasi o atentionare de cod galben pentru municipiu.

  INUNDATII2
  INUNDATII3

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI