10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

S-a pierdut câinele polițist, Ringo!

S-a pierdut cainele politist, Ringo, de la Hirlau! Orasul este impanzit cu afise, iar gasitorului i se ofera recompensa. Patrupedul este adus la sectia din orasul Hirlau din anul 2007, dupa ce a fost antrenat la Centrul Chinologic din Sibiu.

cainele ringo hirlau

Necaz mare la Politia din Hirlau. Cainele de urma, Ringo, un ciobanesc german, e dat disparut. Momentul s-a petrecut in urma cu cateva zile, atunci cand, agentul care are grija de el, a intrat in cusca sa-i dea de mancare si sa faca ordine. Acesta spune ca cel mai probabil, patrupedul a plecat dupa o catea.

Cu00E2ine pierdut 003

Orasul Hirlau e impanzit cu afise. Pe acestea sunt trecute date precum rasa, numele si varsta patrupedului. Mai mult, celor care ofera informatii despre el, vor primi si recompensa.

Cainele politist este specializat pe mirosul uman si conform agentului de la Politia Hirlau care il are in grija, Ringo a mers la zeci de cazuri de furturi din locuinta sau masina.

Anul trecut, in luna martie, de ziua Politiei Romane, in cadrul unei activitati desfasurate in centrul orasului, demonstratiile cainelui Ringo au fost cele mai apreciate de catre cetateni.

Mentionam ca cei care il gasesc pe cainele politist Ringo, sunt rugati sa sune la 0753 87 27 99.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow