25.8 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

S-a închis ștrandul din Pașcani. Încasările au fost mai mici decât anul trecut

Gata cu bălăceala la Paşcani. Duminică a fost ultima zi în care iubitorii de apă au putut merge la ştrandul din Municipiu.

La final de sezon administraţia locală a tras linie şi a socotit încasările obţinute în perioada 28 iunie – 11 septembrie. Faţă de anul trecut când veniturile au fost de aproximativ 80 mii lei, în această vară s-au obţinut din vânzarea biletelor de acces puţin sub 55 mii lei.

Din această sumă au fost plătite însă şi salariilor paznicilor, vopsirea ştrandului înainte de deschidere sau operaţiile de igienizare şi clorinare.

Reprezentanţii Primăriei spun că suma încasată ar fi fost mai mare dacă nu ar fi fost avarii la reţeaua de apă în câteva zile de duminică, moment în care ştrandul a fost închis.

Reamintim că nici în acest an nu a fost amenajată o terasă în incinta ştrandului asta deşi administraţia locală din Paşcani a organizat două licitaţii pentru concesionarea a 200 metri pătraţi. Din cauza preţului neatractiv de 2,44 lei/ mp pe zi comercianţii nu s-au arătat interesaţi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow