More

  S-a incheiat campionatul si in Liga V

  Array

  LigaIV

  Duminica, 16 iunie 2013, s-a jucat ultima runda a Ligii a V a la fotbal. Etapa cu numarul 34, a fost una in care s-au inscris multe goluri si s-a stabilit clasamentul final al ligii.

  Astfel, CSM II Pascani a primit vizita celor de la Avantul Todiresti, partida terminandu-se la egalitate scor 1-1. Echipa din Lunca Pascani, s-a deplasat la Tatarusi unde  a reusit sa castige la scor, 4-1 contra Avantului din localitate.

  Liderul si echipa care a promovat anul acesta, Venus Butea, a stabilit scorul etapei, 6-1 contra celor de la NG Topile.

  Clasamentul final al Ligii a V a, arata in felul urmator, pe prima pozitie s-a clasat Venus Butea cu 78 puncte acumulate in 32 partide disputate, urmata de Viitorul Muncel cu 70 puncte acumulate in tot atatea partide disputate.

  Cea mai bine clasata echipa din Pascani este FC Lunca, care ocupa locul 6 cu 62 puncte acumulate, in timp ce Old Boys sau CSM II au ocupat pozitia a 14 a, cu 30 de puncte acumulate.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Maricel Popa, președintele PSD Iași: 30 de miliarde de motive pentru a cere explicații de la Orban, Chirica și Alexe! (P)

  Că Guvernul Orban a întors spatele ieșenilor, este clar pentru toată lumea! Întrebarea care se ridică acum este dacă mai putem face ceva pentru...

  Florin Boca, Senatul României: Trăim o perioadă în care prioritate au fără îndoială sănătatea oamenilor și siguranța zilei de mâine (P)

  Efectele pandemiei se resimt în toate domeniile. Nu este român care să nu fie afectat direct sau indirect de problemele provocate de noul coronavirus,...

  Deputat Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor. A fi candidat pentru judeţul Iaşi este o mare responsabilitate şi o mare nobleţe! (P)

  A fi candidat pentru judeţul Iaşi este o mare responsabilitate şi o mare nobleţe! Iaşul este capitala celor trei uniri, oraşul din România care s-a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI