10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

S-a gospodărit şi a lăsat o groapă în drum

Un păşcănean care s-a gospodărit singur a cerut astăzi ajutorul Primăriei din Paşcani pentru ca nu mai are bani cu ce să finalizeze o lucrare din faţă casei sale, începută în urmă cu aproape doi ani de zile. Este vorba despre familia Negresu care locuieşte pe stradă 1 Decembrie 1918 şi care în anul 2013 a executat lucrări de aducţiune cu apă şi canalizare.

groapa pe 1 dec

Chiar dacă a fost înştiinţat la acea vreme că are obligaţia de a repara strada şi acum pe porţiunea de drum există o groapă ce încurcă traficul auto, dar şi pe cetăţenii care locuiesc pe stradă 1 Decembrie, din cauza gălăgiei care o produc autoturismele ce tranzitează zona.

Mai mult, barbatul a fost somat zilele trecute de Poliţia Locală ca în termen de 10 zile să aducă suprafaţă la formă iniţială. Bărbatul spune că nu are bani şi a cerut să fie ajutat de către administraţia locală. În câteva zile, campania de frezare şi peticire va ajunge şi pe aceasta stradă.

Metionam că bărbatul s-a prezentat astăzi la audienţele de la Primăria Paşcani, fiind unul din cei 3 cetateni înscrise pe lista pentru a discuta cu edilii oraşului.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow