More

  S-a facut dreptate. 9 ani de inchisoare pentru tanara din Miroslovesti care si-a ucis pruncul

  Array

  Nou NascutO tanara de 24 de ani din Miroslovesti a fost arestata, in aceasta dimineata, de politistii Sectiei 6 a Politie Rurale Pascani, dupa ce pe numele ei a fost emis un mandat de 9 ani de inchisoare cu executare pentru infractiunea de pruncucidere.

  Vasilica Asandoaie a fost trimisa in judecata de procurori, deoarece in noaptea de 9 – 10 iunie 2011, dupa ce a nascut neasistata un bebelus, l-a invelit intr-un cearceaf si l-a aruncat in wc-ul din curte.

  La acea vreme, femeia le-a declarat politistilor ca micutul se nascuse mort si ca nimeni sa nu afle ca a fost insarcinata, a decis sa il arunce in fosa. Insa, raportul intocmit de catre Institutul de Medicina Legala Iasi a contrazis in totalitate spusele tinerei si a stabilit moartea teribila a pruncului, care era in viata atunci cand a fost infasurat si azvarlit in mizeria grupului sanitar.

  Pentru fapta de a nu-i acorda nici o sansa la viata propriului ei copil, tanara a primit pedeapsa maxima si isi va petrece urmatorii ani dupa gratiiile Penitenciarului de Maxima Siguranta din Iasi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet