17.7 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

S-a facut curat in locuinta transformata in tomberon de o femeie

Astazi, 22 noiembrie 2012, dis- de-dimineata, reprezentantii ai Gospodariei Comunale, Politiei Locale si Salubritate au facut o vizita femeii, care si-a transformat locuinta intr-un imens tomberon. Nu orice vizita, ci una in care fiecare a pus umarul la treaba pentru a face curat in casa locatarei si a anihila riscul de imbolnavire a vecinilor din scara blocului.

Mare le-a fost mirarea celor care au trecut pragul casei cu pricina pentru a face curat. Dintr-o singura camera s-au adunat saci intregi de gunoi, circa 500 de kg, iar mirosul intepator se simtea pana la iesirea din scara. Veronica Rosu se afla in fata blocului si isi frangea mainile ingrijorata de activitatea ce se petrecea in propria locuinta. “ Sunt bolnava si nu am putut sa mai fac nimic in ultima vreme, de aceea s-au adunat atatea lucruri. Eu sunt ingrijorata ca vine frigul si nu o sa mai am cu ce sa ma incalzesc” se scuza femeia.

Vecinii insa se bucura ca in sfarsit vor scapa de focarul de la parter, dar nu cred ca minunea va tine pentru mult timp. “Nu va dura mult si iar va incepe sa adune toate gunoaiele de pe strada si sa le aduca in casa. Nu am vazut de cand sunt atatea gunoaie intr-o camera” declara un vecin.

Si seful Politiei Locale, Vasile Avasiloaiei, se mira de locuinta femeii. Ba chiar mai mult, el declara ca a mai intalnit un asemenea caz acum cativa ani, care a avut ca protagonist, din pacate, aceeasi femeie, insa in alta locatie. Ca si acum, atunci s-a facut curat in locuinta, dar Veronica Rosu a continuat sa adune lucruri de pe strada, si sa le faca uitate in locul in care isi petrece viata.

Alte articole