16.9 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

S-a dublat numărul de căsătorii. Sălile de nunţi sunt ocupate şi pentru anul viitor

2013 se dovedeste a fi un an bun pentru casatorii. Cel putin asa arata statisticile de la Serviciul de Stare Civila din cadrul Primariei Pascani, dar si rezervarile facute, cu aproape un an inainte la salile de nunti din Municipiu. Numarul casatoriilor aproape s-a dublat fata de anul trecut, iar majoritatea celor care detin sali de nunti si-au mai deschis inca o locatie pentru asemenea evenimente. Mai mult, afaceristi s-au orientat spre a-si deschide sala de festivitati si datorita incasarilor. Managerii vin in intampinarea viitorilor miri cu bonusuri si oferte.

Se pare ca majoritatea cuplurilor aleg sa isi uneasca destinele in lunile iulie si august, atat datorita vremii calduroase, cat si ca urmare a faptului ca este perioada concediilor. De asemenea, multi dintre miri, lucreaza in strainatate si, in aceasta perioada se pot intoarce in tara, pentru a-si organiza nunta alaturi de rude si prieteni.

organizari-nunti-08

De exemplu, la Pascani in aceasta luna, iulie au fost programate pana acum 34 de casatorii, fata de 26, anul trecut. Pentru luna august inca nu se stie cati isi vor pune pirostiile, pentru ca isi depuna actele cu 10 zile de ziua nuntii.

Si daca intr-o zi sunt mai multe casatorii de oficiat, pentru a preveni complicatiile, ceremoniile au fost simplificate, mirii si invitatii au fost rugati sa nu mai procedeze la un festiv deosebit la Primarie. De aceea, casatoria va respecta procedura standard, mirii vor fi identificați, apoi, în prezența martorilor și a rudelor, li se va recita câteva articole din Codul Muncii, urmând să se perfecteze actele. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow