More

  S-a deschis sesiunea de proiecte pentru finanţarea ONG-urilor

  Array

  primaria-pascani

  Primaria Pascani anunta deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor pentru obtinerea de finantari nerambursabile alocate pentru activităţi nonprofit de interes general pe anul 2013, pentru domeniile tineret şi cultură. Asadar doritorii pot depune proiectele pana la jumatatea lunii viitoare, pe 18 iulie.

  In acest sens au fost aprobate 4 ghiduri, unul pentru activitatile culturale, altul pentru cele sociale, pentru activitati sportive si pentru culte. Astfel, bisericile din Municipiu vor beneficia de 120.000 lei, in timp ce pentru restul activitatilor a fost alocata o suma de 4 ori mai mica, adica doar 30.000 lei.

  Informaţiile privind condiţiile de finanţare şi procedura de selecţie a proiectelor sunt prevăzute în Ghidurile definanţare nerambursabilă din fondurile publice ale municipiului Paşcani, alocate pentru susţinerea unor activităţi nonprofit de interes general – aprobate prin H.C.L. nr. 106 din 31.05.2013. Acestea se pot obţine de la Primăria Municipiului Paşcani – Compartiment Sport, Cultură, Culte sau de pe site-ul instituţiei www.primariapascani.ro.
  Solicitanţii vor depune documentaţia prevăzută în Ghidul solicitantului în două exemplare (original şi copie) la Registratura Primăriei municipiului Paşcani, Strada Şefan cel Mare nr. 16.

  Mentionam ca pot cere finantare de la bugetul local, atat organizatiile non-profit cat si persoanele fizice care reusesc sa scrie un proiect de interes public si sa asigure cofinantarea lui in proportie de 10%. Banii ar urma sa fie alocati in 3-4 transe dupa semnarea cotractului de finatare.

  Este pentru prima data cand va fi aplicata acesta procedura, pana acum, majoritatea sumelor alocate pentru astfel de activitati fiind impartite in mod arbitrar de ordonatorul principal de credite. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet