25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

S-a deschis sesiunea de proiecte pentru finanţarea ONG-urilor

primaria-pascani

Primaria Pascani anunta deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor pentru obtinerea de finantari nerambursabile alocate pentru activităţi nonprofit de interes general pe anul 2013, pentru domeniile tineret şi cultură. Asadar doritorii pot depune proiectele pana la jumatatea lunii viitoare, pe 18 iulie.

In acest sens au fost aprobate 4 ghiduri, unul pentru activitatile culturale, altul pentru cele sociale, pentru activitati sportive si pentru culte. Astfel, bisericile din Municipiu vor beneficia de 120.000 lei, in timp ce pentru restul activitatilor a fost alocata o suma de 4 ori mai mica, adica doar 30.000 lei.

Informaţiile privind condiţiile de finanţare şi procedura de selecţie a proiectelor sunt prevăzute în Ghidurile definanţare nerambursabilă din fondurile publice ale municipiului Paşcani, alocate pentru susţinerea unor activităţi nonprofit de interes general – aprobate prin H.C.L. nr. 106 din 31.05.2013. Acestea se pot obţine de la Primăria Municipiului Paşcani – Compartiment Sport, Cultură, Culte sau de pe site-ul instituţiei www.primariapascani.ro.
Solicitanţii vor depune documentaţia prevăzută în Ghidul solicitantului în două exemplare (original şi copie) la Registratura Primăriei municipiului Paşcani, Strada Şefan cel Mare nr. 16.

Mentionam ca pot cere finantare de la bugetul local, atat organizatiile non-profit cat si persoanele fizice care reusesc sa scrie un proiect de interes public si sa asigure cofinantarea lui in proportie de 10%. Banii ar urma sa fie alocati in 3-4 transe dupa semnarea cotractului de finatare.

Este pentru prima data cand va fi aplicata acesta procedura, pana acum, majoritatea sumelor alocate pentru astfel de activitati fiind impartite in mod arbitrar de ordonatorul principal de credite. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow