29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

S-a deschis sacul cu probleme după suspendarea primarului Cernescu. Noul edil , audienţe în fiecare zi

creditfix.ro
elefant.ro
fashiondays.ro
elefant.ro
creditprime.ro
horacredit.ro/
vivacredit.ro
credius.ro
answear.ro

Ultimele știri

Audienţe aproape în fiecare zi la Primăria Hârlău. Noul primar interimar, numit în funcţie de câteva zile, spune că nu mai dovedeşte cu rezolvarea cererilor adunate de la cetăţeni de când primarul suspendat a fost arestat. Radu Curca a precizat aseară în cadrul emisiunii Pulsul Zilei ca a modificat programul de audienţe şi că stă la dispoziţia locuitorilor patru zile pe săptămână nu una cum era până acum , în fiecare miercuri.
Şeful administratiei din Hârlău spune că atmosfera de lucru din Primărie este normală chiar dacă foştii conducători ai instituţiei, dar şi alţi funcţionari şi directori sunt anchetaţi de procurorii DNĂ, într-un dosar de corupţie.
Radu Curca a precizat că prioritare sunt investiţiile aflate în derulare mai ales cele pentru reţele de apă şi canalizare şi repararea drumurilor, conform bugetului care tocmai a fost aprobat.
Menţionăm că primarul suspendat Constantin Cernescu este arestat la domiciliu pentru 30 de zile, într-un dosar de corupţie privind gestionarea frauduloasă a fondului forestier.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI