More

  S-a deschis magazinul Pepco la Paşcani. Supărare printre comercianţii locali

  Sute de oameni au venit astăzi să prindă ofertele de la marea deschidere a unui nou magazin, din zona Vale, a municipiului Paşcani. Cumpărătorii s-au grăbit să prindă produsele la cele mai bune preţuri, de la îmbrăcăminte şi până la tot felul de decoraţiuni. Sediul este în spatele pieţei agroalimentare de pe strada Ceferiştilor, motiv de necaz pentru zeci de comercianţi, care spun că le vor scădea vânzările.

  Magazinul Pepco s-a deschis astăzi în municipiul Paşcani, pe strada Fundac Fântânele din spatele pieţei agroalimentare. Deşi programul a început la ora 09:00, sediul era plin de oameni, care au venit în căutarea celor mai bune oferte.
  Cumpărătorii au ieşit mulţumiţi din magazin. Sunt preţuri pentru toate buzunarele, atât pentru îmbrăcămintea destinată copiilor, cât şi adulţilor, care pornesc şi de la 10 lei.
  Această doamna şi-a cumpărat atât cutii pentru depozitare cât şi ustensile de folosit în bucătărie şi este mulţumită de raportul preţ-calitate.
  Deschiderea noului magazin este însă motiv de supărare pentru pieţari, deoarece spun că le-ar putea scade vânzările.

  Programul magazinului este de luni până duminică, de la ora 09:00 şi până la 21:00, iar potrivit unor informaţii, în luna următoare se va mai deschide un sediu şi în zona Deal, mai exact, pe strada Moldovei, langa supermarketul Kaufland.

  Pepco este un retail discounter cu o reţea la nivel european şi oferă articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, precum şi produse pentru casă, la preturi accesibile.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet