23.5 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

S-a deschis magazinul Pepco la Paşcani. Supărare printre comercianţii locali

Sute de oameni au venit astăzi să prindă ofertele de la marea deschidere a unui nou magazin, din zona Vale, a municipiului Paşcani. Cumpărătorii s-au grăbit să prindă produsele la cele mai bune preţuri, de la îmbrăcăminte şi până la tot felul de decoraţiuni. Sediul este în spatele pieţei agroalimentare de pe strada Ceferiştilor, motiv de necaz pentru zeci de comercianţi, care spun că le vor scădea vânzările.

Magazinul Pepco s-a deschis astăzi în municipiul Paşcani, pe strada Fundac Fântânele din spatele pieţei agroalimentare. Deşi programul a început la ora 09:00, sediul era plin de oameni, care au venit în căutarea celor mai bune oferte.
Cumpărătorii au ieşit mulţumiţi din magazin. Sunt preţuri pentru toate buzunarele, atât pentru îmbrăcămintea destinată copiilor, cât şi adulţilor, care pornesc şi de la 10 lei.
Această doamna şi-a cumpărat atât cutii pentru depozitare cât şi ustensile de folosit în bucătărie şi este mulţumită de raportul preţ-calitate.
Deschiderea noului magazin este însă motiv de supărare pentru pieţari, deoarece spun că le-ar putea scade vânzările.

Programul magazinului este de luni până duminică, de la ora 09:00 şi până la 21:00, iar potrivit unor informaţii, în luna următoare se va mai deschide un sediu şi în zona Deal, mai exact, pe strada Moldovei, langa supermarketul Kaufland.

Pepco este un retail discounter cu o reţea la nivel european şi oferă articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, precum şi produse pentru casă, la preturi accesibile.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow