10.7 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021

S-a deschis magazinul Pepco la Paşcani. Supărare printre comercianţii locali

Sute de oameni au venit astăzi să prindă ofertele de la marea deschidere a unui nou magazin, din zona Vale, a municipiului Paşcani. Cumpărătorii s-au grăbit să prindă produsele la cele mai bune preţuri, de la îmbrăcăminte şi până la tot felul de decoraţiuni. Sediul este în spatele pieţei agroalimentare de pe strada Ceferiştilor, motiv de necaz pentru zeci de comercianţi, care spun că le vor scădea vânzările.

Magazinul Pepco s-a deschis astăzi în municipiul Paşcani, pe strada Fundac Fântânele din spatele pieţei agroalimentare. Deşi programul a început la ora 09:00, sediul era plin de oameni, care au venit în căutarea celor mai bune oferte.
Cumpărătorii au ieşit mulţumiţi din magazin. Sunt preţuri pentru toate buzunarele, atât pentru îmbrăcămintea destinată copiilor, cât şi adulţilor, care pornesc şi de la 10 lei.
Această doamna şi-a cumpărat atât cutii pentru depozitare cât şi ustensile de folosit în bucătărie şi este mulţumită de raportul preţ-calitate.
Deschiderea noului magazin este însă motiv de supărare pentru pieţari, deoarece spun că le-ar putea scade vânzările.

Programul magazinului este de luni până duminică, de la ora 09:00 şi până la 21:00, iar potrivit unor informaţii, în luna următoare se va mai deschide un sediu şi în zona Deal, mai exact, pe strada Moldovei, langa supermarketul Kaufland.

Pepco este un retail discounter cu o reţea la nivel european şi oferă articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, precum şi produse pentru casă, la preturi accesibile.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Bataie de joc: Dupa majorarea salariilor si numeroase angajari, primarul Pintilie propune cresterea cu cca 40% a taxelor si impozitelor pentru pascaneni. Va...

La Pascani taxele si impozitele locale ar urma sa fie majorate cu cca 40%. Initiativa fara precedent,...

Inca un tanar, in legislativul pascanean: “Săracă nu este o comunitate care nu are bani, ci o comunitate care nu are vise!

Legislativul pascanean are un nou consilier local. La inceputul sedintei ordinare din 28 octombrie a.c. , Alexandru...

Primarul si consilierii PNL-Pro Romania, reclamati la DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Pascani si consilierii locali din PNL si Pro Romania au fost reclamati la DNA si...

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI