2.7 C
Paşcani
joi, noiembrie 30, 2023

S-a deschis cofetăria Dulcinella în Pașcani. Bunătăți și vinuri din Republica Moldova – FOTO

Cei care iubesc dulciurile si vinurile de peste Prut, au de sambata, 12 decembrie, o locatie speciala in municipiul Pascani, de unde le pot cumpara. Pe strada Moldovei, s-a deschis Dulcinella – o cofetarie cu bunatati cu specific moldovenesc a carei imagine este chiar indragitul artist, Ion Paladi. Cantaretul de muzica populara a fost prezent la deschidere, iar zeci de oameni l-au asteptat in fata magazinului.

Ion Paladi le-a vorbit pascanenilor si a precizat ca isi doreste sa faca „unirea” cu ceva dulce intre Romania si Republica Moldova, prin magazinul deschis la Pascani, dar si prin celelalte din tara, unele deja deschise, altele care urmeaza sa fie inaugurate.

In prima zi, dar si in ziua urmatoare, clientii primesc reducere 30 %, iar pascanenii s-au imbulzit pentru a-si cumpara prajiturile recomandate de Ion Paladi. In cofetarie, sunt si vinuri moldovenesti, miere sau bomboane Bucuria, dar si dulciuri raw vegane.

Produsele sunt facute într-un laborator din Targu Neamt, unde lucreaza si angajati cu experienta din Republica Moldova.

Lantul de magazine este fondat de sotii Pojoga, Nicolae si Catalina. Investitia de la Pascani se ridica la circa 70.000 de euro si cateva locuri de munca create pentru localnici.

In luna decembrie, pe langa cel din Pascani vor fi deschise inca patru ateliere de cofetărie artizanală în Iași, Botoșani, Suceava.

FOTO AICI

Alte articole