27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

S-a dat startul proiectului Impark Zone

Un nou proiect își propune să regândească ideea de petrecere a timpului liber, prin amenajarea unui spațiu de manifestare creativă, pentru tinerii pășcăneni.

Voluntarii de la Clubul Impact participă împreună cu adminstratia locală și Clubul Sportiv într-un proiect denumit Impark Zone. Prima etapă a început luni, 12 aprilie, prin derularea activităților de curățare și amenajare a spațiului din Poligon.

Activitățile propriu-zise au constat în toaletarea arborilor, curățarea zonei verzi și pregătirea gardului de la stadionul CFR Pașcani. Ulterior, pe acești pereți, vor fi realizate picturi murale.

În următoarele etape ale proiectului se dorește realizarea de cât mai multe activități, care să-i ajute pe tineri, prin dezvoltarea de noi talente, pasiuni, competențe sau hobby-uri.

Proiectul se bazează, în principal, pe fonduri proprii, strânse prin donații și activități de strângeri de fonduri sau sponsorizări. În momentul de față, se așteaptă aprobarea unei finanțări de la primăria municipiului Pașcani, care ar urma să cofinanțeze proiectul cu 65% din suma de 90.000 de lei, necesară pentru definitivarea acestei inițiative.

La activitățile de luni, s-au adunat voluntarii, dornici să le ofere tinerilor de vârsta lor un spațiu unde se pot aduna și pot socializa, fără să se simtă stânjeniți.

De precizat este și faptul că, voluntarii de la Impact Club sunt a doua inițiativă de acest tip. Ei au mai inițiat un proiect în cursul anului trecut și a fost intitulat „Bilet pentru Pașcani”.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow