0.9 C
Paşcani
marți, martie 28, 2023
Array

Ruinele industriei pascanene cumparate de Proinvest

Fabrica Scudas din Pascani nu va avea aceeasi soarta ca fosta fabrica de zahar Nectar SA, de a ajunge la fier vechi. Activele fostei societati au fost cumparate, de curand, de una dintre cele mai puternice firme din municipiu, Proinvest Group.

Patronul societatii spune ca, deocamdata, a fost incheiat un protocol iar contractul de vanzare cumparare va fi semnat pe data de 23 martie. Conform unor surse neoficiale pretul de achizitie este de 1 milion de euro. In fosta fabrica ar urma sa fie dezvoltate activitatile de productie ale noului proprietar.

Vorbim de prelucrarea otelului pentru semifabricate si componente in domeniul constructiilor.
Mentionam ca fabrica de scule aschiatoare din Pascani a fost cumparata in anul 2012 de un afacerist iesean dar nu a fost adusa pe linia de plutire din lipsa investitiilor si comenzilor.

Exact acest deficit ar urma sa fie acoperit de noul proprietar care si-a dezvoltat afacerie constant in ultimii ani de zile. Mai mult omul de afaceri Vasile Sandu negociaza si preluarea activelor de la fosta societate Retrom Pascani si este interesat de achizitionarea unor hale de productie de la Remar.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow