1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Ruginoasa: Un copil a murit strivit de un mal de pământ (VEZI FOTO)

COPIL PRINS SUB MAL LA RUGINOASATragedie in comuna Ruginoasa. Un baiat de 6 ani, plecat cu bunicul sau la o rapa sa aduca lut, a murit pe loc dupa ce i-a cazut in cap o bucata de pamant in urma unei surpari de teren. Batranul a fost prins pe jumatate in pamant, insa a scapat fara nici o zgarietura.

Totul s-a intamplat in localitatea Dumbravita. Bunicul, Gheorghe Burlacu, plecase cu trei nepoti sa aduca cu caruta lut pentru cateva reparatii in gospodarie. A sapat intr-un mal pentru a scoate cat mai mult pamant, iar intr-o clipa de neatentie o parte din pamant s-a surpat. In acel moment, Daniel Toarba, in varsta de 6 ani, a fost lovit puternic de un bolovan in cap, fiind lasat fara suflare. Speriat ca micutul nu mai misca, fratele mai mare, Marian de 17 ani, l-a stropit cu apa, iar dupa a sunat la numarul de urgenta 112.
COPIL PRINS SUB MAL LA RUGINOASA 1La scurt timp, la fata locului a sosit un echipaj de ambulanta, pompieri dar si elicopterul SMURD. Medicii au incercat sa-l aduca inapoi la viata pe copilas, insa dupa 45 de minute de resuscitare, au declarat decesul.

COPIL PRINS SUB MAL LA RUGINOASA 3Intre timp la fata locului s-au adunat zeci de localnicii dar si parintii copiilor. Au sperat pana in ultima clipa ca baietelul lor isi va reveni, insa au inlemnit de durere cand au auzit regretele din partea medicilor pentru viata pe care nu au putut sa o salveze.

COPIL PRINS SUB MAL LA RUGINOASA 2Potrivit celor spuse de medicii de la fata locului, Daniel a murit pe loc, din cauza loviturii puternice primite in zona capului, suferind un stop cardio-respirator. Corpul copilului a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru stabilirea cu exactitate a cauzei mortii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow