More

  Ruginoasa: Un cioban a murit pe câmp în noaptea de Înviere

  Array

  masina politieDestin nefericit pentru un cioban din Ruginoasa. In noaptea de Inviere, barbatul, in varsta de 42 de ani a decedat pe un camp din apropierea comunei in timp ce se afla cu oile la pasunat.

  Vasilica Moraru s-a stins chiar in bratele unui alt cioban, care a plecat pe urmele sale dupa ce nu s-a mai intors la stana.

  Potrivit anchetatorilor, in noaptea de sambata spre duminica, cu o ora inainte de miezul noptii, barbatul a consumat un litru de vin dupa care a plecat cu oile pe o pasune din zona. Constantin Cojocaru vazand ca ciobanul nu se mai intoarce a plecat in cautarea sa. La cateva zeci de metri, acesta si-a gasit prietenul cazut pe iarba si inconstient. Desi, serviciul de ambulanta a fost solicitat imediat, medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru barbatul in varsta de 42 de ani.

  Intrucat nu se stiau cauzele exacte ale decesului, a doua zi, politistii pascaneni impreuna cu criminalistii au impanzit pasunea din zona pentru a verifica daca nu cumva s-a petrecut o crima in noaptea de Inviere.

  In prezent, la Politia Pascani a fost deschis un dosar penal de moarte suspecta urmand ca rezultatele venite de la IML, sa faca lumina in acest caz.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet