22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Ruginoasa: Un cioban a murit pe câmp în noaptea de Înviere

masina politieDestin nefericit pentru un cioban din Ruginoasa. In noaptea de Inviere, barbatul, in varsta de 42 de ani a decedat pe un camp din apropierea comunei in timp ce se afla cu oile la pasunat.

Vasilica Moraru s-a stins chiar in bratele unui alt cioban, care a plecat pe urmele sale dupa ce nu s-a mai intors la stana.

Potrivit anchetatorilor, in noaptea de sambata spre duminica, cu o ora inainte de miezul noptii, barbatul a consumat un litru de vin dupa care a plecat cu oile pe o pasune din zona. Constantin Cojocaru vazand ca ciobanul nu se mai intoarce a plecat in cautarea sa. La cateva zeci de metri, acesta si-a gasit prietenul cazut pe iarba si inconstient. Desi, serviciul de ambulanta a fost solicitat imediat, medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru barbatul in varsta de 42 de ani.

Intrucat nu se stiau cauzele exacte ale decesului, a doua zi, politistii pascaneni impreuna cu criminalistii au impanzit pasunea din zona pentru a verifica daca nu cumva s-a petrecut o crima in noaptea de Inviere.

In prezent, la Politia Pascani a fost deschis un dosar penal de moarte suspecta urmand ca rezultatele venite de la IML, sa faca lumina in acest caz.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow